İBB spor eğitmeni iş ilanı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Spor İstanbul A.Ş. spor eğitmeni alımı yapacak. İBB iş ilanı detayları kariyeribb.com'da!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Spor Eğitmeni alımı yapacak. İBB Kariyer iş başvurusu yapacak adayların üniversitelerin BESYO bölümünden mezun ya da öğrenci olması gerekirken, daha önce spor etkinliklerinde görev almış ya da işletmeciliği alanında tecrübeli olmaları da isteniyor. İBB Kariyer İstanbul'da 20 Şubat'ta yayınlanan Spor Eğitmeni iş ilanına başvurular 29 Şubat'ta sona eriyor. Adaylarda aranan diğer uzmanlık ve nitelikler neler? İBB Kariyer giriş nasıl yapılır? Tüm detaylar kariyeribb.com'da!

Kariyer İBB özgeçmişinizi eksiksiz şekilde doldurmanız ve belirli aralıklarla güncellemeniz, deneyim, tecrübe ve yetkinliklerinize uygun iş fırsatları konusunda size daha kolay ulaşılmasını sağlayacaktır. İBB Kariyer Özgeçmiş Girişi hakkında detaylı bilgi için bağlantıya tıklayın.

Spor Eğitmeni İş İlanı Detayları

İstanbul Büyükşehir Belediyesi kariyer.ibb sayfasında yayınlanan Spor Eğitmeni iş ilanına başvuracak adaylar, tesis üyelerine uygun program hazırlamak ve spor eğitimi vermekle görevlendirilecek. Spor Eğitmeni ilanı ile işe alınacak perosneller İBB iştiraki Spor İstanbul'da istihdam edilecek. İBB Kariyer Spor Eğitmeni iş ilanı ile ilgili diğer detaylar için aşağıdaki Genel Nitelikler ve İş Tanımı'nı inceleyiniz.

Genel Nitelikler

  • Üniversitelerin BESYO bölümü mezunu ya da ögrencisi olmak,
  • Spor Etkinliğinde görev almış veya işletmeciliği alanında tecrübeli,
  • Takım çalışmasına yatkın ve sahada çalışabilecek,
  • Erkek adaylar için askerliğini tamamlamış,
  • Istanbul Anadolu Yakası veya Avrupa Yakası’nda ikamet eden,
  • "Spor Eğitmeni" alımı yapılacaktır.
İBB Kariyer online başvuru yapabilmek için www.kariyer.ibb.istanbul sayfasında CV'nizi doldurmanız gerektiğini unutmayın! Detaylı bilgi için aşağıdaki bağlantıları inceleyin.

İş Tanımı

  • Tesis üyelerinin fiziksel yapılarına ve sağlık durumlarına uygun program hazırlamak,
  • Yetişkin ve çocuklara sahada grup halinde spor eğitimi vermek.
İstanbul’u çok seven çalışma arkadaşları aranıyor.
Başvuru için geriye kalan süre

Yorum Gönder

0 Yorumlar