İBB temizlik görevlisi iş ilanı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, temizlik görevlisi alımı yapacak. İBB iş ilanı detayları kariyeribb.com'da!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, en az ilköğretim mezunu Temizlik Görevlisi alımı yapacak. İBB Kariyer iş başvurusu yapacak adayların vardiyalı ve esnek çalışmaya engeli olmaması isteniyor. İşe alınacak temizlik personelleri, İBB bünyesindeki çeşitli tesislerin genel temizliğinde görevlendirilecek. İBB Kariyer İstanbul'da 20 Şubat'ta yayınlanan Temizlik Görevlisi iş ilanına başvurular 29 Şubat'ta sona eriyor. Adaylarda aranan diğer uzmanlık ve nitelikler neler? İBB Kariyer giriş nasıl yapılır? Tüm detaylar kariyeribb.com'da!

Kariyer İBB özgeçmişinizi eksiksiz şekilde doldurmanız ve belirli aralıklarla güncellemeniz, deneyim, tecrübe ve yetkinliklerinize uygun iş fırsatları konusunda size daha kolay ulaşılmasını sağlayacaktır. İBB Kariyer Özgeçmiş Girişi hakkında detaylı bilgi için bağlantıya tıklayın.

Temizlik Görevlisi İş İlanı Detayları

İstanbul Büyükşehir Belediyesi kariyer.ibb sayfasında yayınlanan Temizlik Elemanı iş ilanına başvuracak adaylar, İstanbul Büyüksehir Belediyesi bünyesinde bulunan Sosyal Tesisler, Lojistik Destek Merkezi, Çocuk Etkinlik Merkezleri ve çeşitli kapalı alanlarda genel temizliğin sağlanmasında görevlendirilecek. İBB Kariyer Temizlik Elemanı iş ilanı ile ilgili diğer detaylar için aşağıdaki Genel Nitelikler ve İş Tanımı'nı inceleyiniz.

Bunlar da ilginizi çekebilir:
  İBB Aşçı iş ilanı  |  İBB Depo Personeli iş ilanı

Genel Nitelikler

  • En az ilkögretim mezunu,
  • Vardiyalı ve esnek çalisma şartlarına uyum saglayabilecek,
  • Ekip çalışmasına yatkin,
  • Erkek adaylar için askerlik ile ilişiği olmayan,
  • Istanbul Anadolu ve Avrupa Yakası’nda ikamet eden,
  • "Temizlik Personeli" alımı yapılacaktır.
İBB Kariyer online başvuru yapabilmek için www.kariyer.ibb.istanbul sayfasında CV'nizi doldurmanız gerektiğini unutmayın! Detaylı bilgi için aşağıdaki bağlantıları inceleyin.

İş Tanımı

  • İstanbul Büyüksehir Belediyesi bünyesinde bulunan Sosyal Tesisler, Lojistik Destek Merkezi, Çocuk Etkinlik Merkezleri ve çeşitli kapalı alanlarda genel temizliğin sağlanması.
İstanbul’u çok seven çalışma arkadaşları aranıyor.
Başvuru için geriye kalan süre

Yorum Gönder

0 Yorumlar