Kariyer İBB şifremi unuttum, ne yapmalıyım?

Kariyer ibb ye kayıt oldunuz ancak şifrenizi mi hatırlamıyorsunuz? Kariyer ibb şifre değiştirme ve şifre sıfırlama hakkında sıkça sorulan sorular kariyeribb.com'da!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iş ilanları başvuru sitesi Kariyer İBB’ye kayıt oldunuz ancak şifrenizi hatırlamıyorsunuz. Ya da güvenlik gerekçesiyle Kariyer İBB şifre değiştirme işlemi yapmak istiyorsunuz. Kariyer İBB giriş şifrenizi unuttunuz, ne yapacaksınız?

Kariyer İBB Şifre Değiştirme veya Sıfırlama

kariyer.ibb.istanbul kayıt işlemleri sırasında oluşturduğunuz şifrenizi güvenlik nedenleriyle değiştirebilir ya da İBB Kariyer şifrenizi unuttuysanız sıfırlayabilirsiniz. Kariyer İBB şifre değiştirme veya şifre sıfırlama işlemi hiç de zor değil.

Kariyer İBB İstanbul’da kayıtlı bir kullanıcı kaydınız yok veya Kariyer İBB ye kayıt olamıyorsanız “Kariyer İBB kayıt nasıl olunur?” başlıklı yazımızı okuyabilirsiniz.

Kariyer İBB Şifre Değiştirme

    1. Kariyer İBB’ye giriş yapın. Kariyer İBB kullanıcı adı (mailiniz) ve şifrenizi girin.
    2. Ana sayfada sağ üstte adınızın yazdığı açılır menüye tıklayın veya üzerine gelin.
    3. Hesabımı Yönet sekmesine tıklayın.
    4. “Şu Anki Şifreniz” sekmesine mevcut şifrenizi girin.
    5. Yeni şifrenizi girin. Şifreyi doğrulamak için yeni şifrenizi tekrar girin.
    6. “Kaydet” butonuna tıklayın.

Ardından sistemden otomatik çıkış yapılarak tekrar ana sayfa giriş ekranına yönlendirileceksiniz. Yeni şifreniz ile Kariyer İBB’ye giriş yapabilirsiniz.

Kariyer İBB Şifre Sıfırlama

    1. Kariyer.ibb giriş ekranından “Şifremi Unuttum” butonuna tıklayın veya üzerine gelin.
    2. Açılan sayfada Kariyer İBB hesabınızı oluşturduğunuz emailinizi girin.
    3. Şifre yenileme maili kayıtlı e-posta adresinize gönderildi.
        • E-postayı gelen kutunuzda göremiyorsanız Spam, Bulk, Gereksiz Mail veya Toplu Posta klasörlerinizi kontrol edin.
        • Kariyer İBB kurtarma mailini hala bulamıyorsanız noreply.kariyer@ibb.gov.tr adresini mail rehberinize ekleyin. Kariyer İstanbul ana sayfasına giderek tekrar şifre sıfırlama adımlarını uygulayın.
    4. Mailinize gelen şifre sıfırlama e-postasındaki linke tıklayın. Sizi şifre değişikliği için kariyer.ibb’ye yönlendirecek.
    5. Açılan ekranda yeni şifrenizi oluşturun.
    6. “Kaydet” butonuna tıklayın.

Şifre değiştirme işlemini başarıyla gerçekleştirdiniz. Artık kariyeribb’ye giriş yaparken yeni şifrenizi kullanabilirsiniz.

Tüm işlemleri yapmanıza rağmen İBB Kariyer hesabınızda oturum açamıyorsanız daha fazla yardım almak için kariyer.ibb ile iletişime geçin.
Diğer sorularınız veya sorunlarınız için Kariyer İBB Sıkça Sorulan Sorular (SSS) sayfamızı inceleyebilirsiniz.
İlanı paylaşmak için aşağıdaki sosyal medya paylaşım butonlarına tıklayın.

Yorum Gönder

4 Yorumlar

  1. Kariyer istanbul iş başvurusu yapmak istiyorum ancak şifremi giriyorum fakat kariyer ibb giriş yapamıyorum. yardımcı olur musunuz?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Masaüstü/dizüstü bilgisayardan kariyer.ibb.istanbul sitesine girerek kayıt işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz. Kariyer ibb İstanbul sitesine cep telefonu ile girmeye çalışıyorsanız şu an hata veriyor. İBB Kariyer kayıt olamıyorum ne yapmalıyım? başlıklı yazımızı incelemenizi öneririz.

      Sil
  2. daha önce kariyerde öz geçmişimi doldurmuştum ama hangi eposta adresinden girdiğimi bilmiyorum şimdi girış yapıyorum öz geçmişi doldurunca bu TC kimlik numarası zaten sisteme kayıtlı diyor ne yapmam lazım yardım edin iş başvuruları bitmek üzere

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bizim kariyer.ibb sayfasının teknik altyapısıyla bir ilişkimiz yok. E-posta adresinizi hatırlamadığınız için sorununuzu şifre sıfırlama yöntemiyle çözmeniz zor. Teknik destek için iletişim sayfasından sorununuzu iletmenizi öneririz.

      Sil