Kariyer İBB kayıt nasıl yapılır?

İBB'nin kariyer sitesi kariyeribb.com kayıt sorunu çözüldü mü? Kariyer İBB'ye kayıt nasıl yapılır? Tüm detaylar kariyeribb.com'da!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi kendi bünyesine ve iştirak şirketlerine personel alımlarının bundan sonra kariyer sitesi üzerinden yapılacağını açıkladı. Bu açıklama ile birlikte başta İstanbullular olmak üzere Türkiye’nin dört bir yanından herkesin gündemi İBB’nin kariyer sitesi oldu. Öncelikle Kariyeribb hakkında detaylı bilgi almak ve Kariyer İBB'nin neden kurulduğunu anlamak için Kariyer İBB nedir? başlıklı yazımızı okumanızı öneririz. Zaten kariyer.ibb.istanbul hakkında detaylı bilgiye sahipseniz ve Kariyer ibb ye kayıt nasıl yapılır diye merak ediyor, Kariyer İBB'ye giriş işlemleri sırasında hata alıyorsanız yazımızı okumaya devam edebilirsiniz. İBB kariyer sitesi hakkında tüm bilgiler yazımızda..

Kariyer İBB Kayıt Sorunu Çözüldü Mü?

Kariyer.İBB’nin 23 Eylül 2019 tarihinde yayına girmesiyle birlikte İBB iş başvurusu işlemlerinde büyük bir yoğunluk yaşandı. Sistem altyapısı yoğunluk sebebiyle zaman zaman hata verse de, teknik problemler teker teker giderildi. Bu süreçte Kariyer İBB’de kayıt sorunu yaşanınca, “Kariyer İBB kayıt yapamıyorum?”, “Kariyer İBB kayıt olamıyorum?”, “Kariyer İBB giriş yapamıyorum”, “Kariyer İBB üye olamıyorum?” soruları bir anda Google'da en çok aranan kelimeler oldu. Bu sorulara açıklama getirmek adına, hazırladığımız yazımızı okuyarak aklınızdaki tüm sorulara cevap bulabileceğinizi umuyoruz. Site altyapı çalışmaları ve teknik hatalar giderilmekle birlikte hala kariyer.ibb.istanbul adresine üye olamayanlar için aşağıda kayıt işlemlerini detaylı olarak anlattık.

Kariyer İBB’ye Giriş Nasıl Yapılır?

İBB Kariyer sayfasına kayıt yaptırabilmek için öncelikle bir e-mail adresinizin olması gerekiyor. E-postanız olduğunu farz ederek aşağıdaki işlemleri yaparak sadece bir dakika içinde kariyer ibbye kayıt işlemimizi gerçekleştireceğiz.

Yapacağımız işlemler fotoğraflarda fare imleci ile gösterilmiştir.

1. Kariyer İBB sitesine giriş yapın.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne iş başvurusu yapmak için öncelikle Kariyer İBBye kayıt yaptırmalısınız. Kariyer İBB kayıt nasıl yapılır? Detaylar kariyeribb.com'da!

2. Açılan sayfanın sağ tarafında yer alan KAYDOL butonuna tıklayın.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi personel alımı ilanlarına başvuru yapmak için öncelikle Kariyer İBB sitesine giriş yapmalısınız. Kariyer İBB giriş nasıl yapılır? Detaylar kariyeribb.com'da

3. Sizden istenen ad soyad, e-posta bilgilerini girip, şifrenizi oluşturun.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne iş ilanlarını takip etmek için  öncelikle Kariyer İBBye abone olmalısınız. Kariyer İBB abonelik nasıl yapılır? Detaylar kariyeribb.com'da

4. ‘Ben robot değilim’ seçeneğini tıklayın. Açılan pencerede benzer fotoğrafları işaretleyip (örn: trafik lambaları) DOĞRULA butonuna tıklayın.

Kariyer İBB üyelik kaydınızı tamamlayarak iş başvurusu yapabilmek için hesabınızı doğrulamınız gerekir. Kariyer İBB üyelik doğrulama nasıl yapılır? Detaylar kariyeribb.com'da!
E-postayı gelen kutunuzda göremiyorsanız Spam, Bulk, Gereksiz Mail veya Toplu Posta klasörlerinizi kontrol edin. Kariyer İBB doğrulama mailini hala bulamıyorsanız noreply.kariyer@ibb.gov.tr adresini mail rehberinize ekleyin. Kariyer İstanbul ana sayfasına giderek tekrar giriş işlemi adımlarını uygulayın.

5. Üye giriş işlemini başarıyla gerçekleştirdiniz. Son olarak e-posta adresinize gönderilen aktivasyon mailindeki linke tıklayarak üyeliğinizi doğrulayın.

Tebrikler! Kariyer İBB üzerinde hesabınız aktif. Artık özgeçmişinizi doldurarak iş başvurusu yapabilirsiniz. “Kariyer İBB özgeçmiş hatası alıyor” veya “Kariyer İBB’de özgeçmiş girişi nasıl yapılır?” diye merak ediyorsanız “Kariyer İBB’de özgeçmiş nasıl oluşturulur?” başlıklı yazımızı inceleyebilirsiniz.

Kariyer.ibb.istanbul kayıtlı şifrenizi unuttuysanız, "Kariyer İBB şifremi unuttum, ne yapmalıyım?" başlıklı yazımıza göz atabilirsiniz.
Kariyer İBB rehberi ile ilgili diğer sorularınız veya sorunlarınız için Sıkça Sorulan Sorular (SSS) sayfamızı ziyaret edin.
Yazıyı paylaşmak için aşağıdaki sosyal medya paylaşım butonlarına tıklayın.

Yorum Gönder

7 Yorumlar

  1. Ben izmirden ikamet ediyorum daha öncedan sitelerde güvenikk görevlisi olarak yaptum yalnuz kimliyin süresi. Bitti yaş 45

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yayınlanan iş ilanları İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve iştiraklerine aittir. İstanbul dışından da başvuru yapabilirsiniz ancak İstanbul'da ikamet etmeniz gerekir. Özel Güvenlik Görevlisi İş İlanı'nda belirtilen kriterlere göre kimlik kartınızın güncel olması gerekiyor.

      Sil
  2. Ömer Ertürk25 Ekim 2019 17:53

    Merhaba sisteme giriş yapamıyorum yardımlarınızı rica ederim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Cep telefonu ile mobil site girişlerinde teknik bir sorun yaşanıyor. Masaüstü bilgisayarlardan giriş yapmayı denemenizi tavsiye ederiz. Diğer sorularınız için Kariyer İBB Sıkça Sorulan Sorular sayfamızı inceleyebilirsiniz.

      Sil
  3. Kariyer ibb şifremi unuttum yardımcı olur musunuz?

    YanıtlaSil
  4. Arkadaşlar telefondan kariyer ibb CV oluşturulmuyor hata veriyor bilgisayardan girip doldurdum CV mi. İlanlara da başvurdum hayırlısıyla dönüş bekliyorum

    YanıtlaSil