Araç kiralama personeli iş ilanı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, araç kiralama personeli alacak. Adaylarda aranan nitelikler neler? Detaylar kariyeribb.com'da!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, 5 farklı kadro için en az lise mezunu alacak. İBB Kariyer İstanbul'da 1 Haziran'da yayınlanan Araç Kiralam Personeli iş ilanına başvurular 11 Haziran'da sona eriyor. İBB'nin adaylarda aradığı tecrübe ve nitelikler neler? Detaylı bilgi için aşağıdaki tabloyu inceleyiniz.

Mobil sitede tablonun tamamını görüntüleyebilmek için telefonunuzu yan döndürün!
İBB Araç Kiralama Personeli İş İlanları
Pozisyon Aranan Nitelikler
Araç Kiralama ve Sigorta Danışmanı En az lise mezunu, otomotiv sektöründe deneyimli, en az 2 yıl sigorta departmanında çalışmış, MS Office programlarına hakim, takım çalışmasına yatkın, erkek adaylar için askerlik ile ilişiği olmayan adaylar.
Araç Kiralama ve Araç Teslimat Personeli En az lise mezunu, B sınıfı ehliyeti olan, en az 5 yıldır aktif araç kullanan, otomotiv sektöründe en az 2 yıl araç teslimatında çalışmış, SRC ve Psikoteknik belgelerine sahip, aktif olarak tablet ve bilgisayar kullanabilen.
Satış Sonrası Hasar Danışmanı En az lise mezunu, otomotiv sektöründe en az 3 yıl deneyimli, yetkili bayide veya araç kiralamada satış sonrasında görev almış, araç hasarları konusunda tecrübeli, MS Office programlarını iyi seviyede kullanabilen.
Satış Sonrası Hizmetler Şefi Üniversitelerin Makine ya da Endüstri Mühendisliği bölümlerinden mezun, otomotiv sektöründe ve satış sonrası hizmetlerde en az 5 yıl çalışmış, yetkili bayi kanalı ve araç kiralama konusunda deneyimli, MS Office programlarına hakim.
Satış Sonrası Servis Danışmanı En az lise mezunu, otomotiv sektöründe en az 3 yıl deneyimli, yetkili bayide veya araç kiralamada satış sonrasında görev almış, araç mekaniği konusunda tecrübeli, MS Office programlarını iyi seviyede kullanabilen.
Başvuru için geriye kalan süre

Yorum Gönder

0 Yorumlar