İBB iş başvuruları artık online!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi personel alımı ilanlarını artık online yapıyor. İBB iş ilanları hakkında tüm detaylar kariyeribb.com'da!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi personel alımı ilanlarını artık online yapıyor. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun talimatıyla açılan kariyer.ibb sitesi üzerinden vatandaşlar online olarak iş ilanlarına başvurup süreci takip edebiliyorlar.

İBB İş Başvurularında Yeni Dönem

İşe alımlarda şeffaflığı ve liyakati getireceğiz diyen İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, göreve geldikten kısa süre sonra online iş başvurusu sitesinin kullanıma açıldığını duyurdu. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, 23 Eylül 2019 tarihinde Twitter hesabından yaptığı paylaşımla İBB işe alımlarında yeni dönemi başlattı, kariyer.ibb.istanbul’un başvuru almaya başladığını açıkladı.

Başkan Ekrem İmamoğlu, Twitter hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, “İşe alımlarda şeffaflığı ve liyakati getiriyoruz. İBB ve iştirakleri personel alımlarını ve kriterlerini açıkça ilan edecek. İş arayan vatandaşlarımız kariyer sayfamıza online olarak başvurup tüm süreci takip edebilecekler” mesajını yayınlayarak kariyeribb.com sitesinin açıldığını duyurdu.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Twitter hesabından yaptığı paylaşımla İBB personel alımlarında yeni dönemin başladığını duyurdu.
Kariyer İBB tanıtım videosunu izlemek için tıklayın.

Herkes CV Oluşturup Başvuru Yapabilir

Bundan sonra tüm vatandaşlar Kariyer İBB iş ilanlarını online olarak takip edip, özgeçmişlerini oluşturarak, kamu personel alımı ilanlarına başvuru yapabilecekler. Başvurular değerlendirildikten sonra İBB ve iştirak şirketlerine iş alımları gerçekleştirilecek. İstanbul Büyükşehir Belediyesi iş başvurusu artık bir tık uzağınızda. Kariyer İBB hakkında daha fazla bilgi için "Kariyer İBB nedir?" başlıklı yazımıza göz atabilirsiniz. İBB Kariyer sitesine hemen üye olmak için aşağıdaki yazıları inceleyebilirsiniz.

Yazıyı paylaşmak için aşağıdaki sosyal medya paylaşım butonlarına tıklayın.

Yorum Gönder

3 Yorumlar

  1. Güzel bir uygulama başkanım yolunuz açık olsun

    YanıtlaSil
  2. Doğru bir uygulama daha önce olmaması büyük eksiklik

    YanıtlaSil
  3. Rıza Yıldırım8 Kasım 2019 01:22

    Şeffaf adilce bir uygulama. Umarım başvurular da hakkaniyetle değerlendirilir. Particilik yapılmaz

    YanıtlaSil