Kariyer İBB kimyager iş ilanı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi kariyer sayfası kimyager alımı için iş ilanı yayınladı. Detaylar kariyeribb.com'da!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kimyager alımı yapacak. İBB Kariyer iş başvurusu yapacak adayların lisans mezunu ve gıda, su b. analizler hakkında bilgi sahibi olması gerekiyor. İBB Kariyer İstanbul'da 20 Şubat'ta yayınlanan Kimyager iş ilanına başvurular 29 Şubat'ta sona eriyor. Adaylarda aranan diğer uzmanlık ve nitelikler neler? İBB Kariyer giriş nasıl yapılır? Tüm detaylar kariyeribb.com'da!

Kariyer İBB özgeçmişinizi eksiksiz şekilde doldurmanız ve belirli aralıklarla güncellemeniz, deneyim, tecrübe ve yetkinliklerinize uygun iş fırsatları konusunda size daha kolay ulaşılmasını sağlayacaktır. İBB Kariyer Özgeçmiş Girişi hakkında detaylı bilgi için bağlantıya tıklayın.

Kimyager İş İlanı Detayları

İstanbul Büyükşehir Belediyesi kariyer.ibb sayfasında yayınlanan Kimya Uzmanı iş ilanına başvuracak adayların esnek çalışma şartlarına uyum sağlayabilecek olması tercih edilecek. İBB Kariyer Kimyager iş ilanı ile ilgili diğer detaylar için aşağıdaki Genel Nitelikler ve İş Tanımı'nı inceleyiniz.

Genel Nitelikler

  • Üniversitelerin Kimya Lisans bölümünden mezun,
  • Gıda, su vb. analizler hakkında bilgi sahibi olan,
  • Esnek çalışma saatlerine uyum gösterebilecek,
  • Erkek adaylar için askerlik ile ilisiği olmayan,
  • Istanbul Avrupa Yakası’nda ikamet eden,
  • "Kimyager" alımı yapılacaktır.
İBB Kariyer online başvuru yapabilmek için www.kariyer.ibb.istanbul sayfasında CV'nizi doldurmanız gerektiğini unutmayın! Detaylı bilgi için aşağıdaki bağlantıları inceleyin.

İş Tanımı

  • İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı ilgili kurumlarda Kimyager olarak görevlendirilecek
İstanbul’u çok seven çalışma arkadaşları aranıyor.
Başvuru için geriye kalan süre

Yorum Gönder

0 Yorumlar