İBB yenilenebilir enerji mühendisi iş ilanı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi yenilenebilir enerji mühendisi alımı yapacak. İBB kariyerde yayınlanan ilana nasıl başvurulur? Detaylar kariyeribb.com'da!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi yenilenebilir enerji mühendisi alımı yapacak. Kariyer İBB'de yayınlanan yenilenebilir enerji mühendisliği iş ilanına başvuracak adaylardan istenen mezuniyet şartı nedir? Adaylarda aranan tecrübe, uzmanlık ve diğer nitelikler neler? İşe alınacak yenilenebilir enerji mühendislerinin görevleri neler? Adaylardan istenen belgeler neler? İBB yenilenebilir enerji mühendisi alımı ilanı hakkında detaylar kariyeribb.com'da!

Enerji Mühendisi İş İlanı Detayları

İBB iş ilanları sitesinde yayınlanan yenilenebilir enerji mühendisliği iş ilanına başvuracak adaylar, enerji tedarik etmenin verimli ve yenilikçi yollarını bulmak için projeler tasarlamak, maliyetleri düşürmek, karbon emisyonlarını azaltılması için yeni yolları araştırmak gibi sorumluluklarla görevlendirilecek.

Kimler Enerji Mühendisi Olabilir?

Kariyer İBB'de yayınlanan enerji mühendisliği ilanına iş başvurusu yapacak adayların öncelikle üniversitelerin elektrik mühendisliği, elektrik ve elektronik mühendisliği bölümlerinden mezun ve en az 3 yıl deneyime sahip olması gerekiyor. Adayların MS Office programlarına hakim olması da öne çıkan kriterler arasında yer alıyor. 9 Ocak'ta kariyer.ibb.istanbul'da yayınlanan ilana başvurular 17 Ocak 2020 tarihinde sona erecek. İBB yenilenebilir enerji sistemleri mühendisliği iş ilanı ile ilgili detaylı bilgi için aşağıdaki Genel Nitelikler ve İş Tanımını inceleyiniz..

Genel Nitelikler

  • Üniversitelerin Elektrik, Elektrik Elektronik Mühendisliği bölümlerinden mezun,
  • MS Office programlarını kullanabilen ve programlara hakim,
  • Yenilenebilir Enerji alanında en az 3 yıl tecrübeli,
  • B sınıfı ehliyeti olan ve aktif araç kullanabilen,
  • Erkek adaylar için askerlik ile ilişiği olmayan,
  • İstanbul Anadolu Yakası’nda Pendik ve çevre ilçelerinde ikamet eden,
  • "Yenilenebilir Enerji Mühendisi" alımı yapılacaktır.

İş Tanımı

  • Enerji tedarik etmenin verimli ve yenilikçi yollarını bulmak için projeler tasarlanması,
  • Maliyetlerin düşürülmesi, karbon emisyonlarını azaltılması ve çevresel hasarın en aza indirilmesi için enerji üretmenin yeni yollarını araştırılması,
  • Saha denetimlerinin gerçekleştirilerek enerji araştırmalarının yapılması.
İstanbul’u çok seven çalışma arkadaşları aramaktayız.
İBB'nin kariyer sayfasında oluşturduğunuz özgeçmişinizi eksiksiz şekilde doldurmanız ve belirli aralıklarla güncellemeniz, deneyim, tecrübe ve yetkinliklerinize uygun iş fırsatları konusunda size daha kolay ulaşılmasını sağlayacaktır.
Başvuru için geriye kalan süre

İBB Kariyer İş İlanlarına Nasıl Başvurulur?

    1. Bu ilana başvurmak için yukarıdaki BU İLANA BAŞVUR butonuna tıklayın.
    2. Açılan yeni sekmede ilanın üst tarafında yer alan BAŞVUR butonuna tıklayın.
    3. kariyer.ibb.istanbul sayfasına giriş yapın. Eğer üye değilseniz hemen KAYDOL yazan butona tıklayın. Üyelik işlemini tamamlayın. (Kariyer İBB kayıt olmak için linke tıklayın.)
    4. Tebrikler artık İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve iştiraklerine resmi bir iş başvurusu yaptınız. (Eğer özgeçmişinizi daha önce hazırlamadıysanız ilana başvuramazsınız. Kariyer İBB özgeçmiş oluşturmak için linke tıklayın.)
    5. Tebrikler artık İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve iştiraklerine resmi bir iş başvurusu yaptınız.
İlanı paylaşmak için aşağıdaki sosyal medya paylaşım butonlarına tıklayın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar