Kariyer İBB teknisyen alımı iş ilanı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi kariyer sayfasında teknisyen alımı iş ilanı yayınlandı. Detaylar kariyeribb.com'da!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi teknisyen iş ilanı yayınladı. İBB kariyer sayfası kariyer.ibb.istanbul'da yayınlanan teknisyen iş ilanına başvuracak adaylarda aranan tecrübe, uzmanlık ve diğer nitelikler neler? İşe alınan teknisyenler hangi kurumda çalışacak? Adaylardan istenen belgeler neler? İBB teknisyen alımı ilanı hakkında detaylar kariyeribb.com'da!

Teknisyen Alımı İlanı Detayları

kariyeribb.istanbul iş ilanlarısayfasında yayınlanan teknisyen iş ilanına başvuracak adaylar, İGDAŞ'da her türlü doğal gaz sayacı ve sayaç aksesuarlarının ilk defa bir tesisata takılması ve bakım veya kalibrasyon amaçlı sökme işlemlerinin yapılması gibi işlerle görevlendirilecek.

Kimler Başvurabilir?

Kariyer İBB'de yayınlanan iş ilanına başvuru yapacak adayların öncelikle MYK Isıtma ve Doğalgaz İç Tesisat Yapım Personeli Seviye 3 Belgesi'ne sahip ve meslek liselerinin makine, elektrik, elektronik, inşaat, metal teknisyenliği gibi bölümlerinden mezun olması gerekiyor. Adaylarda en az 1 yıl iş tecrübesi aranırken, aktif araç kullanabilen ve B sınıfı ehliyeti olan adaylar tercih edilecek. 9 Ocak'ta yayınlanan ilana başvurular 17 Ocak 2020 tarihinde sona erecek. İGDAŞ teknisyen alımı ilanı ile ilgili detaylı bilgi için aşağıdaki Genel Nitelikler ve İş Tanımını inceleyiniz..

Genel Nitelikler

  • Meslek Liselerinin; Makine, Elektrik, Elektronik, İnşaat, Metal Teknisyenliği bölümlerinden mezun,
  • MYK Isıtma ve Doğalgaz iç tesisat yapım personeli Seviye 3 belgesine sahip,
  • Doğalgaz sayaçları sökme-takma ve periyodik bakım alanında 1 yıl deneyimli,
  • MS Office programlarına hâkim,
  • Erkek adaylar için askerlik ile ilişiği olmayan,
  • B sınıfı ehliyeti olan ve aktif araç kullanabilen,
  • İstanbul Avrupa Yakası’nda; Avcılar ve çevre ilçelerinde ikamet eden,
  • "Teknisyen" alımı yapılacaktır.

İş Tanımı

  • İş sağlığı ve güvenliği ile çevresel önlemleri alarak, kalite sistemleri çerçevesinde, mesleği ile ilgili her türlü doğal gaz sayacı ve sayaç aksesuarlarının (diyaframlı, türbin, elektronik hacim düzeltici, basınç sensörü vb.) ilk defa bir tesisata takılması ve bakım veya kalibrasyon amaçlı sökme işlemlerinin yapılması.
İstanbul’u çok seven çalışma arkadaşları aramaktayız.
İBB'nin kariyer sayfasında oluşturduğunuz özgeçmişinizi eksiksiz şekilde doldurmanız ve belirli aralıklarla güncellemeniz, deneyim, tecrübe ve yetkinliklerinize uygun iş fırsatları konusunda size daha kolay ulaşılmasını sağlayacaktır.
Başvuru için geriye kalan süre

İBB Kariyer İş İlanlarına Nasıl Başvurulur?

    1. Bu ilana başvurmak için yukarıdaki BU İLANA BAŞVUR butonuna tıklayın.
    2. Açılan yeni sekmede ilanın üst tarafında yer alan BAŞVUR butonuna tıklayın.
    3. kariyer.ibb.istanbul sayfasına giriş yapın. Eğer üye değilseniz hemen KAYDOL yazan butona tıklayın. Üyelik işlemini tamamlayın. (Kariyer İBB kayıt olmak için linke tıklayın.)
    4. Tebrikler artık İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve iştiraklerine resmi bir iş başvurusu yaptınız. (Eğer özgeçmişinizi daha önce hazırlamadıysanız ilana başvuramazsınız. Kariyer İBB özgeçmiş oluşturmak için linke tıklayın.)
    5. Tebrikler artık İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve iştiraklerine resmi bir iş başvurusu yaptınız.
İlanı paylaşmak için aşağıdaki sosyal medya paylaşım butonlarına tıklayın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar