İBB kanal yönetim uzmanı iş ilanı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi kariyer sayfasında yayınlanan kanal yönetim uzmanı alımı ilanına kimler başvurabilir? İBB iş ilanları kariyeribb.com'da!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi kanal yönetim uzmanı alımı yapacak. Kariyer İBB iş ilanları sayfasında yayınlanan kanal yönetim uzmanı iş ilanına başvuracak adaylarda aranan mezuniyet, tecrübe, uzmanlık ve diğer nitelikler neler? Hangi bölümlerden mezun olan adaylar başvuru yapabilir? Kanal yönetim uzmanının görev tanımı nedir? İBB kanal yönetim uzmanı alımı ilanı hakkında detaylar kariyeribb.com'da!

Kanal Yönetim Uzmanı İş İlanı Detayları

kariyer.ibb.istanbul sayfasında yayınlanan kanal yönetim uzmanı iş ilanına başvuracak adaylar, şirketin stratejisi ve hedefleri doğrultusunda, dijital platform ve tüm kanallardaki hedeflerin gerçekleştirilmesi için proje fikirleri oluşturmak, uçtan uca süreç iyileştirme projeleri oluşturmakla görevlendirilecek.

Kanal Yönetim Uzmanı İlanına Kimler Başvurabilir?

Kariyer İBB'de yayınlanan kanal yönetim uzmanı ilanına iş başvurusu yapacak adayların öncelikle üniversitelerin endüstri mühendisliği, matematik mühendisliği, bilgisayar mühendisliği, işletme mühendisliği ve yönetim bilişim sistemleri bölümlerinden mezun ve en az 8 yıl tecrübeli olması gerekiyor. Adayların iyi derecede ingilizce bilmesi de aranan nitelikler arasında öne çıkıyor. İlanda ikamet şartı da bulunurken, Avrupa Yakası'nda Bakırköy ve çevresinde ikamet eden adaylar öncelikle tercih edilecek. 9 Ocak'ta kariyer.ibb.istanbul'da yayınlanan ilana başvurular 17 Ocak 2020 tarihinde sona erecek. İBB kanal yönetim uzmanı ilanı ile ilgili detaylı bilgi için aşağıdaki Genel Nitelikler ve İş Tanımını inceleyiniz.

Genel Nitelikler

  • Üniversitelerin Endüstri Mühendisliği, Matematik Mühendisliği, Bilgisayar Mühendisliği, İşletme Mühendisliği ve Yönetim Bilişim Sistemleri bölümlerinden mezun,
  • İş analizi, süreç modelleme ve iş akışları konusunda en az 8 yıl tecrübeli,
  • MS Office programlarına hakim,
  • Tercihen SQL kullanabilen,
  • İyi derecede İngilizce bilen,
  • Erkek adaylar için askerlik ile ilişiği olmayan,
  • İstanbul Avrupa Yakası’nda; Bakırköy ve çevre ilçelerinde ikamet eden,
  • "Kanal Yönetim Uzmanı" alımı yapılacaktır.

İş Tanımı

  • Şirketin strateji ve hedefleri doğrultusunda, dijital platform ve tüm kanallardaki hedeflerin gerçekleştirilmesi için proje fikirleri oluşturmak, uçtan uca süreç iyileştirme projeleri oluşturmak,
  • Projelerinin zamanında ve başarılı bir şekilde tamamlanmasını sağlamak ve projeler hayata geçtikten sonra süreci takip edip etkinliğini ölçmek.
İstanbul’u çok seven çalışma arkadaşları aramaktayız.
İBB Kariyer İstanbul sayfasında oluşturduğunuz özgeçmişinizi eksiksiz şekilde doldurmanız ve belirli aralıklarla güncellemeniz, deneyim, tecrübe ve yetkinliklerinize uygun iş fırsatları konusunda size daha kolay ulaşılmasını sağlayacaktır.
Başvuru için geriye kalan süre

İBB Kariyer İş İlanlarına Nasıl Başvurulur?

    1. Bu ilana başvurmak için yukarıdaki BU İLANA BAŞVUR butonuna tıklayın.
    2. Açılan yeni sekmede ilanın üst tarafında yer alan BAŞVUR butonuna tıklayın.
    3. kariyer.ibb.istanbul sayfasına giriş yapın. Eğer üye değilseniz hemen KAYDOL yazan butona tıklayın. Üyelik işlemini tamamlayın. (Kariyer İBB kayıt olmak için linke tıklayın.)
    4. Tebrikler artık İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve iştiraklerine resmi bir iş başvurusu yaptınız. (Eğer özgeçmişinizi daha önce hazırlamadıysanız ilana başvuramazsınız. Kariyer İBB özgeçmiş oluşturmak için linke tıklayın.)
    5. Tebrikler artık İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve iştiraklerine resmi bir iş başvurusu yaptınız.
İlanı paylaşmak için aşağıdaki sosyal medya paylaşım butonlarına tıklayın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar