Kariyer İBB inşaat teknikeri iş ilanı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, önlisans mezunu inşaat teknikeri alacak. Kariyer İBB iş ilanı kriterleri neler? Detaylar kariyeribb.com'da!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), meslek yüksekokullarının İnşaat, İnşaat Teknikerliği, İnşaat Teknolojisi, Jeoteknik bölümlerinden mezun alacak. Kariyer İBB iş başvurusu yapacak adaylar, altyapı kazı faaliyetlerinin takip ve denetiminde görevlendirilecek. İBB Kariyer İstanbul'da 4 Mart'ta yayınlanan İnşaat Teknikeri iş ilanına başvurular 14 Mart'ta sona eriyor. İBB'nin adaylarda aradığı diğer tecrübe ve nitelikler neler? İBB Kariyer giriş nasıl yapılır? Tüm detaylar kariyeribb.com'da!

Kariyer İBB özgeçmişinizi eksiksiz şekilde doldurmanız ve belirli aralıklarla güncellemeniz, deneyim, tecrübe ve yetkinliklerinize uygun iş fırsatları konusunda size daha kolay ulaşılmasını sağlayacaktır. İBB Kariyer Özgeçmiş Girişi hakkında detaylı bilgi için bağlantıya tıklayın.

İnşaat Teknikeri İş İlanı Şartları Neler?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi kariyeribb sayfasında yayınlanan İnşaat Teknikeri iş ilanına başvuracak adayların, aktif olarak sahada çalışmaya engeli olmaması ve MS Office programlarına hakim olması isteniyor. İlan hakkında detaylı bilgi için aşağıdaki Genel Nitelikler ve İş Tanımı'nı inceleyiniz.

Genel Nitelikler

  • En az Meslek Yüksek Okullarının; İnşaat, İnşaat Teknikerliği, İnşaat Teknolojisi, Jeoteknik bölümlerinden mezun,
  • MS Office programlarına hakim,
  • Aktif olarak sahada çalışacak ve koordinasyon yeteneği gelişmiş,
  • B sınıfı ehliyeti olan ve aktif araç kullanabilen,
  • Erkek adaylar için askerlik ile ilişiği olmayan,
  • İstanbul Avrupa Yakası ve Anadolu Yakasında ikamet eden,
  • "İnşaat Teknikeri" alımı yapılacaktır.
Kariyer İBB online başvuru yapabilmek için www.kariyer.ibb.istanbul sayfasında CV'nizi doldurmanız gerektiğini unutmayın! hakkında detaylı bilgi için aşağıdaki bağlantıları inceleyin.

İş Tanımı

  • İstanbul geneli altyapı kazı çalışmalarında; takip, kontrol ve denetim islerinde aktif olarak yer almak.
İstanbul’u çok seven çalışma arkadaşları aranıyor.
Başvuru için geriye kalan süre

Yorum Gönder

0 Yorumlar