Kariyer İBB genel başvuru (engelli) iş ilanı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, engelli adaylara özel genel başvuru ilanı yayınladı. Kariyer İBB iş başvurusu şartları neler? Detaylar kariyeribb.com'da!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), ilanı yayınladı. "Engelleri birlikte aşacağımız, dinamik çalışma arkadaşlarına ihtiyacımız var!" başlığıyla yayınlanan ilana yapılacak başvurular İBB ve iştirak şirketleri tarafından değerlendirilecek. Tüm iş pozisyonları için geçerli ilana her eğitim ve meslek grubundan engelli adaylar başvuru yapabilecek. İBB Kariyer İstanbul'da 5 Mart'ta yayınlanan Engellilere Özel Genel Başvuru iş ilanına başvurular 5 Nisan'da sona eriyor. İBB engelli iş ilanı başvurusu nasıl yapılır? Tüm detaylar kariyeribb.com'da!

Kariyer İBB özgeçmişinizi eksiksiz şekilde doldurmanız ve belirli aralıklarla güncellemeniz, deneyim, tecrübe ve yetkinliklerinize uygun iş fırsatları konusunda size daha kolay ulaşılmasını sağlayacaktır. İBB Kariyer Özgeçmiş Girişi hakkında detaylı bilgi için bağlantıya tıklayın.

Engelli Genel Başvuru İlanı Detayları

İstanbul Büyükşehir Belediyesi kariyeribb sayfasında yayınlanan Genel Başvuru (Engelli) iş ilanına başvuracak adayların, en az %40 ve üzeri engelli raporuna sahip olması ve İstanbul'da ikamet ediyor olması gerekiyor. Her eğitim ve meslekten kabul edilecek başvurular, İBB ve iştirak şirketlerindeki tüm pozisyonlar için değerlendirmeye alınacak. İlan hakkında detaylı bilgi için aşağıdaki Genel Nitelikler ve İş Tanımı'nı inceleyiniz.

Genel Nitelikler

  • Her eğitim ve meslek grubundan,
  • Takım çalışmasına yatkın,
  • En az %40 ve üzeri engelli raporuna sahip olan,
  • İstanbul’ da ikamet eden,
  • Bu şehre hizmette engel tanımayan,
  • "Personel" alımı yapılacaktır.
Kariyer İBB online başvuru yapabilmek için www.kariyer.ibb.istanbul sayfasında CV'nizi doldurmanız gerektiğini unutmayın! hakkında detaylı bilgi için aşağıdaki bağlantıları inceleyin.

İş Tanımı

  • Bu bir "Genel Başvuru" ilanıdır, belirli bir pozisyona yönelik yayınlanmamıştır.
  • Adaylarımız, engel durumlarını ve derecelerini başvurularında açık olarak belirtmelidir.
  • Adaylar, İBB bünyesi, bağlı kuruluşlar ve iştirak şirketlerinde uygun pozisyonlarda değerlendirilecektir.
İstanbul’u çok seven çalışma arkadaşları aranıyor.
Başvuru için geriye kalan süre

Yorum Gönder

0 Yorumlar