İBB sahne ve gösteri sanatları teknolojisi teknikeri iş ilanı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, sahne ve gösteri sanatları teknolojisi teknikeri alacak. Detaylar kariyeribb.com'da!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), en az lise mezunu alacak. Kariyer İBB iş başvurusu yapacak adayların tercihen sahne ve gösteri sanatları alanında tecrübeli olması isteniyor. İBB Kariyer İstanbul'da 4 Mart'ta yayınlanan Sahne ve Gösteri Sanatları Teknolojisi Teknikeri iş ilanına başvurular 14 Mart'ta sona eriyor. İBB'nin adaylarda aradığı diğer tecrübe ve nitelikler neler? İBB Kariyer giriş nasıl yapılır? Tüm detaylar kariyeribb.com'da!

Kariyer İBB özgeçmişinizi eksiksiz şekilde doldurmanız ve belirli aralıklarla güncellemeniz, deneyim, tecrübe ve yetkinliklerinize uygun iş fırsatları konusunda size daha kolay ulaşılmasını sağlayacaktır. İBB Kariyer Özgeçmiş Girişi hakkında detaylı bilgi için bağlantıya tıklayın.

Sahne İş İlanı Şartları Neler?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi kariyeribb sayfasında yayınlanan Sahne ve Gösteri Sanatları Teknolojisi Teknikeri iş ilanına başvuracak adaylar, tiyatro, gösteri, opera vb. etkinliklerin ışık, görüntü ve ses konularındaki teknik işlerle görevlendirilecek. İlan hakkında detaylı bilgi için aşağıdaki Genel Nitelikler ve İş Tanımı'nı inceleyiniz.

Genel Nitelikler

  • En az lise mezunu,
  • Tercihen sahne ve gösteri sanatları alanında tecrübeli,
  • Esnek çalışma saatlerine uyum sağlayabilecek,
  • Erkek adaylar için askerlik ile ilişiği olmayan,
  • İstanbul Avrupa Yakası ve Anadolu Yakasında ikamet eden,
  • "Sahne ve Gösteri Sanatları Teknolojisi Teknikeri" alımı yapılacaktır.
Kariyer İBB online başvuru yapabilmek için www.kariyer.ibb.istanbul sayfasında CV'nizi doldurmanız gerektiğini unutmayın! hakkında detaylı bilgi için aşağıdaki bağlantıları inceleyin.

İş Tanımı

  • Tiyatro, opera, bale, gösteri, tören, festival sahnelerinin, sinema ve televizyon alanlarının, gösteri merkezlerinin, sanat kuruluşlarının ışık, ses ve görüntü konularında teknik destek saglamak.
İstanbul’u çok seven çalışma arkadaşları aranıyor.
Başvuru için geriye kalan süre

Yorum Gönder

0 Yorumlar