İSBAK A.Ş gömülü yazılım uzmanı iş ilanı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi İsbak A.Ş gömülü yazılım uzmanı alacak. Detaylar kariyeribb.com'da!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki İSBAK AŞ, en az 4 yıl deneyimli, C ve C++ dillerinde uygulama geliştirebilecek ve gömülü yazılım yapabilecek Gömülü Yazılım Uzmanı alımı yapacak. İBB iş başvurusu yapacak adayların öncelikle üniversitelerin Yazılım Mühendisliği, Bilgisayar Mühendisliği bölümlerinden mezun olması gerekiyor. İBB Kariyer İstanbul'da 20 Şubat'ta yayınlanan Gömülü Yazılım Uzmanı iş ilanına başvurular 29 Şubat'ta sona eriyor. Adaylarda aranan diğer uzmanlık ve nitelikler neler? İBB Kariyer giriş nasıl yapılır? Tüm detaylar kariyeribb.com'da!

İBB Kariyer özgeçmişinizi eksiksiz şekilde doldurmanız ve belirli aralıklarla güncellemeniz, deneyim, tecrübe ve yetkinliklerinize uygun iş fırsatları konusunda size daha kolay ulaşılmasını sağlayacaktır. Kariyer İBB Özgeçmiş Girişi hakkında detaylı bilgi için bağlantıya tıklayın.

Gömülü Yazılım Uzmanı İş İlanı Detayları

İstanbul Büyükşehir Belediyesi kariyeribb sayfasında yayınlanan Gömülü Yazılım Uzmanı iş ilanına başvuracak adayların üniversitelerin Yazılım Mühendisliği ya da Bilgisayar Mühendisliği bölümlerinden mezun ve çok iyi derecede Gömülü C ve C++ dillerini bilen ve bu konuda iyi derecede uygulama tecrübesine sahip olması aranın nitelikler arasında öne çıkıyor. İBB Gömülü Yazılım Uzmanı iş ilanına başvuracak adaylar, iştirak şirketi İSBAK A.Ş'de (İstanbul Bilişim ve Akıllı Kent Teknolojileri A.Ş) istihdam edilecek. Diğer detaylar için aşağıdaki Genel Nitelikler ve İş Tanımı'nı inceleyiniz.

Genel Nitelikler

  • Üniversitelerin Yazılım Mühendisliği ya da Bilgisayar Mühendisliği bölümlerinden mezun,
  • Alanında en az 4 yıl tecrübeli,
  • Çok iyi derecede Gömülü C ve C++ dillerini bilen ve bu konuda iyi derecede uygulama tecrübesine sahip,
  • Seri haberleşme (UART, RS232-485, I2C,SPI,CAN BUS, vb.) teknolojileri konularında, GNSS, GSM Modüller üzerinde tecrübeli,
  • TCP-IP, UDP protokolüne, AT komutlarına hakim ve uygulama geliştirmiş,
  • RTOS, Gömülü Linux sistemleri konusunda ve Bluetooth-Zigbee vb protokoller konusunda bilgi sahibi,
  • Esnek çalışma saatlerine uyum gösterebilecek,
  • Erkek adaylar için askerlik ile ilişiği olmayan,
  • İstanbul Avrupa Yakası ve Anadolu Yakası’nda ikamet eden,
  • "Gömülü Yazılım Uzmanı" alımı yapılacaktır.
Kariyer İBB online başvuru yapabilmek için www.kariyer.ibb.istanbul sayfasında CV'nizi doldurmanız gerektiğini unutmayın! Detaylı bilgi için aşağıdaki bağlantıları inceleyin.

İş Tanımı

  • C ve C++ dillerinde uygulama gelistirmek ve gömülü yazilim yapmak.
İstanbul’u çok seven çalışma arkadaşları aranıyor.
Başvuru için geriye kalan süre

Yorum Gönder

0 Yorumlar