İBB Kariyer front end yazılım uzmanı alacak

İstanbul Büyükşehir Belediyesi frontend yazılım uzmanı alımı yapacak. İBB iş ilanı detayları kariyeribb.com'da!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, yazılım geliştirme alanında en az 3 yıl deneyim sahibi Front End Yazılım Uzmanı alacak. Kariyer İBB iş başvurusu yapacak adayların CSS3, HTML5 frontend konularına hakim, javascript uygulamalarında ileri seviye tecrübeye sahip olması gerekiyor. İBB Kariyer İstanbul'da 19 Şubat'ta yayınlanan Front End Yazılım Uzmanı iş ilanına başvurular 29 Şubat'ta sona eriyor. İBB'nin adaylarda aradığı diğer tecrübe ve nitelikler neler? İBB Kariyer giriş nasıl yapılır? Tüm detaylar kariyeribb.com'da!

Kariyer İBB özgeçmişinizi eksiksiz şekilde doldurmanız ve belirli aralıklarla güncellemeniz, deneyim, tecrübe ve yetkinliklerinize uygun iş fırsatları konusunda size daha kolay ulaşılmasını sağlayacaktır. İBB Kariyer Özgeçmiş Girişi hakkında detaylı bilgi için bağlantıya tıklayın.

Front End Yazılım Uzmanı İş İlanı Detayları

İstanbul Büyükşehir Belediyesi ibbkariyer sayfasında yayınlanan Frontend Yazılım Uzmanı iş ilanı başvuru şartlarına göre, adayların önyüz yazılım geliştirme sektöründe çalışmış ve iyi derecede teknik İngilizce bilgisine sahip olması isteniyor. İlan hakkında detaylı bilgi için aşağıdaki Genel Nitelikler, İş Tanımı'nı inceleyiniz.

Genel Nitelikler

  • Önyüz yazılım geliştirme sektöründe en az 3 yıl yazılım geliştirme tecrübesine sahip
  • HTML5, CSS3 gibi frontend konularına hakim
  • İleri seviyede javascript tecrübesine sahip
  • Tercihen veri görselleştirme kütüphanelerine (d3.js vb.) hakim
  • Takım çalışmasına yatkın, problem çözme yeteneğine sahip
  • Teknik olarak iyi derecede İngilizce seviyesi olan
  • "Front-End Yazılım Uzmanı" alımı yapılacaktır.
Kariyer İBB online başvuru yapabilmek için www.kariyer.ibb.istanbul sayfasında CV'nizi doldurmanız gerektiğini unutmayın! Detaylı bilgi için aşağıdaki bağlantıları inceleyin.

İş Tanımı

  • İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nde Frontend Yazılım Geliştirme Uzmanı olarak görevlendirilecek
İstanbul’u çok seven çalışma arkadaşları aranıyor.
Başvuru için geriye kalan süre

Yorum Gönder

0 Yorumlar