İBB Kariyer veri analisti iş ilanı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Veri Analisti alımı yapacak. İBB Kariyer iş ilanı kriterleri neler? Detaylar kariyeribb.com'da!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, alanında en az 3 yıl tecrübeye sahip Veri Analisti / Veri Görselleştirme Uzmanı alımı yapacak. Kariyer İBB iş başvurusu yapacak adayların R ve Python kodlama ve tercihen veri görselleştirme kütüphanelerine hakim olması aranan nitelikler arasında yer alıyor. İBB Kariyer İstanbul'da 19 Şubat'ta yayınlanan Veri Analisti iş ilanına başvurular 29 Şubat'ta sona eriyor. Adaylarda aranan diğer uzmanlık ve nitelikler neler? İBB Kariyer giriş nasıl yapılır? Tüm detaylar kariyeribb.com'da!

Kariyer İBB özgeçmişinizi eksiksiz şekilde doldurmanız ve belirli aralıklarla güncellemeniz, deneyim, tecrübe ve yetkinliklerinize uygun iş fırsatları konusunda size daha kolay ulaşılmasını sağlayacaktır. İBB Kariyer Özgeçmiş Girişi hakkında detaylı bilgi için bağlantıya tıklayın.

Veri Analisti İş İlanı Detayları

İstanbul Büyükşehir Belediyesi kariyer.ibb sayfasında yayınlanan Veri Analisti / Veri Görselleştirme Uzmanı iş ilanına başvuracak adaylar, kamu ve özel sektör paydaşlarındaki verileri analiz etmekle görevlendirilecek. Diğer detaylar için aşağıdaki Genel Nitelikler ve İş Tanımı'nı inceleyiniz.

Genel Nitelikler

  • Alanında en az 3 yıl tecrübeli
  • R ve Python kodlama dillerine hakim
  • Raporlama ve görselleştirme araçlarını kullanabilen
  • Tercihen veri görselleştirme kütüphanelerine (d3.js vb.) hakim
  • "Veri Analisti / Veri Görselleştirme Uzmanı" alımı yapılacaktır.
Kariyer İBB online başvuru yapabilmek için www.kariyer.ibb.istanbul sayfasında CV'nizi doldurmanız gerektiğini unutmayın! Detaylı bilgi için aşağıdaki bağlantıları inceleyin.

İş Tanımı

  • Kamu ve özel sektör paydaşlarındaki verileri analiz ederek yorumlayıp uygun şekilde kullanılmasını sağlayacak.
İstanbul’u çok seven çalışma arkadaşları aranıyor.
Başvuru için geriye kalan süre

Yorum Gönder

0 Yorumlar