Kariyer İBB İstanbul CBS uzmanı iş ilanı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, CBS Uzmanı alımı yapacak. Kariyer İBB iş ilanı detayları kariyeribb.com'da!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştirak şirketi BİMTAŞ AŞ'de istihdam edilmek üzere alanında en az 3 yıl tecrübeye sahip CBS Uzmanı alımı yapacak. Kariyer İBB iş başvurusu yapacak adayların ArcGIS Desktop ve ArcGIS Enterprise programlarını ileri seviyede kullanabilmesi ve temel veri tabanı bilgisine sahip olması isteniyor. İBB Kariyer İstanbul'da 19 Şubat'ta yayınlanan CBS Uzmanı iş ilanına başvurular 29 Şubat'ta sona eriyor. Adaylarda aranan diğer uzmanlık ve nitelikler neler? İBB Kariyer giriş nasıl yapılır? Tüm detaylar kariyeribb.com'da!

Kariyer İBB özgeçmişinizi eksiksiz şekilde doldurmanız ve belirli aralıklarla güncellemeniz, deneyim, tecrübe ve yetkinliklerinize uygun iş fırsatları konusunda size daha kolay ulaşılmasını sağlayacaktır. İBB Kariyer Özgeçmiş Girişi hakkında detaylı bilgi için bağlantıya tıklayın.

CBS Uzmanı İş İlanı Detayları

İstanbul Büyükşehir Belediyesi kariyer.ibb sayfasında yayınlanan CBS Uzmanı ilanına başvuracak adayların tercihen Harita Mühendisliği, Geomatik Mühendisliği, Jeodezi Mühendisliği, Fotogrametri Mühendisliği bölümlerinden birinden mezunu olması aranan nitelikler arasında yer alıyor. Diğer detaylar için aşağıdaki Genel Nitelikler, İş Tanımı'nı inceleyiniz.

Genel Nitelikler

  • CBS alanında en az 3 yıl tecrübeli
  • ArcGIS Desktop ve ArcGIS Enterprise programlarını ileri seviyede kullanabilen
  • Temel veri tabanı bilgisine sahip ve SQL diline hakim
  • UAVT ve MAKS veri yapısına hakim, tercihen ilgili projelerde çalışmış (data mining – veri analizi konusunda tecrübeli)
  • Tercihen Harita / Geomatik / Jeodezi ve Fotogrametri Mühendisliği bölümlerinden mezun
  • "CBS Uzmanı" alımı yapılacaktır.
Kariyer İBB online başvuru yapabilmek için www.kariyer.ibb.istanbul sayfasında CV'nizi doldurmanız gerektiğini unutmayın! Detaylı bilgi için aşağıdaki bağlantıları inceleyin.

İş Tanımı

  • İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki BİMTAŞ A.Ş'de CBS Uzmanı olarak görevlendirilecek.
İstanbul’u çok seven çalışma arkadaşları aranıyor.
Başvuru için geriye kalan süre

Yorum Gönder

0 Yorumlar