İBB Kariyer’den 9 iş ilanı birden

İBB Kariyer İstanbul sitesi 9 iş ilanı birden yayınladı. Başvuru şartları neler, ilanlara nasıl başvurulur? Detaylar ibb kariyer'de!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, İBB kariyer sitesi 9 iş ilanı birden yayınladı. 23 Eylül 2019 tarihinde İBB ve iştiraklerine ait iş ilanlarını yayınlamaya başlayan İBB Kariyer sitesi, 1 Kasım 2019 tarihinde 9 iş ilanı birden yayınladı. 8 Kasım’da sona erecek iş ilanları ile mezar kazıcısı, gassal, teknik personel, temizlik personeli, dil ve konuşma terapisti, cenaze imamı, özel eğitim öğretmeni, cenaze aracı şoförü, fizyoterapist alımı yapılacak. Peki Kariyer İBB iş ilanlarına kimler başvurabilir? İBB iş başvurusu kriterleri nelerdir? Kariyer İBB’de özgeçmiş oluşturma işlemi nasıl yapılır? İBB Kariyer giriş yapamayanlar ne yapmalı? Kariyer İBB İstanbul güncel iş ilanları ve başvuru şartları hakkında her şey yazımızın devamında..

İBB Kariyer Genel Başvuru

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun belediyede işe alımlarda ‘şeffaflık ve liyakat’ın ön plana çıkacağını belirtmesinin ardından 23 Eylül 2019 tarihinde kurulan kariyer.ibb.istanbul sitesi üzerinden iş ilanları yayınlanmaya başlamıştı. (Başkan Ekrem İmamoğlu’nun açıklamaları ve İBB Kariyer İstanbul hakkında daha fazla bilgi için bağlantılara tıklayın.) Daha önce genel başvuru, sosyal inceleme ve tespit personeli, otopark personeli, kadın şoför, mühendis, proje yöneticisi, teknoloji geliştirme mühendisi, özel güvenlik görevlisi alımı için 8 farklı iş ilanı yayınlayan İBB’nin kariyer sitesinde Genel Başvuru İş İlanı haricinde diğer ilanlara başvuru süresi sona erdi. Ancak İBB’de CV havuzu oluşturmak ve gelecekte açılacak pozisyonlarda değerlendirmek için açtığı Genel Başvuru İş İlanı’na başvurular devam ediyor. Genel başvuru ilanının süresi 12 Mart 2020’de sona erecek. Genel Başvuru İş İlanı’na başvuru yapmak ve ilanı incelemek için bağlantıya tıklayın.

Kariyer İBB İstanbul Güncel İş İlanları

1 Kasım 2019 tarihinde ise kariyer.ibb sitesinde 9 iş ilanı birden duyuruldu. Tüm ilanlara başvuru süresi 8 Kasım 2019 tarihinde sona erecek. İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve iştirak şirketlerinde çalışmak isteyenlerin yoğun ilgi gösterdiği Kariyer İBB İstanbul sitesi başvurular sebebiyle zaman zaman altyapı sorunu yaşasa da adaylar İBB Kariyer sitesine kayıt olup, başvurularını yapmaya devam ediyor. ‘İBB Kariyer giriş nasıl yapılır?’, ‘İBB Kariyer kayıt olamıyorum’, ‘ibb kariyer özgeçmiş oluşturamıyorum’ gibi sizlerden gelen sorulara geçmeden önce 1 Kasım’da yayınlanan ve 8 Kasım’da sona erecek iş ilanlarını inceleyelim.

Mezar Kazıcısı İş İlanı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, kent genelindeki çeşitli mezarlıklarda çalışacak mezar kazıcısı personeli alımı yapacağını duyurdu. İBB iştiraklerinden İSPER AŞ'nin ihtiyaç duyduğu mezarlıklarda istihdam etmek üzere açtığı mezar kazıcısı iş ilanına başvuracak adayların, görevlendirildikleri mezarlıklarda defin öncesi ve sonrası cenaze işlemlerini gerçekleştirmeleri isteniyor. Mezar Kazıcısı İş İlanı’na başvuru yapmak ve ilanı incelemek için bağlantıya tıklayın.

Gassal İş İlanı

İBB iştiraklerinden İsper Cenaze ve Defin Hizmetleri’nin ihtiyaç duyduğu mezarlıklarda istihdam etmek üzere açtığı gassal iş ilanına başvuracak adayların, görevlendirildikleri mezarlıklarda defin öncesi ve sonrası cenaze işlemlerini gerçekleştirmeleri isteniyor. Gassal İş İlanı’na başvuru yapmak ve ilanı incelemek için bağlantıya tıklayın.

Teknik Personel İş İlanı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, hizmet binalarının elektrik, su, doğalgaz, kanalizasyon, haberleşme ihtiyaçlarının devamlılığını sağlamak ve kalorifer, hidrofor ve jeneratör gibi sistemlerini işletecek adayları kadrosuna katmak için teknik personel iş ilanını yayınladı. İş başvurusu yapacak adayların öncelikle sıhhi tesisat, elektrik, donanım, onarım vb. alanlardan en az birinde sertifikası olması gerekiyor. Teknik Personel İş İlanı’na başvuru yapmak ve ilanı incelemek için bağlantıya tıklayın.

Gasilhane Temizlik Personeli (Engelli) İş İlanı

Kariyer İBB İstanbul yayına girdiğinden beri en çok merak edilen ilanlardan biri de engelli iş ilanlarıydı. İBB Kariyer İstanbul sitesinin yayınladığı ilk engelli iş ilanı Gasilhane Temizlik Personeli ilanı oldu. İş başvurusu yapacak adayların öncelikle yüzde 40 ve üzeri engelli raporuna sahip olması ve temizlik işlerinde çalımaya fiziksel yeterliliği bulunması gerekiyor. Gasilhane Temizlik Personeli (Engelli) İş İlanı’na başvuru yapmak ve ilanı incelemek için bağlantıya tıklayın.

Dil ve Konuşma Terapisti İş İlanı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin sağlık sektörü kategorisindeki ilk ilanı olan Dil ve Konuşma Terapisti iş ilanına başvuracak adaylar, destekli konuşma cihazları ve iletişimi destekleyen sistemleri kullanma konusunda hasta ve ailesine eğitim verecek. İBB iş başvurusu yapacak adayların, dil, konuşma, ses ve yutma bozukluğu olan hastaların, tedavi ve rehabilitasyon planlamasını yapabilmesi ve uygulamalarını gerçekleştirebilmesi gerekiyor. Dil ve Konuşma Terapisti İş İlanı’na başvuru yapmak ve ilanı incelemek için bağlantıya tıklayın.

Cenaze İmamı İş İlanı

Cenaze ve Defin Hizmetleri bünyesinde kent genelindeki çeşitli mezarlıklarda ve gasilhanelerde çalışacak cenaze imamı alımı yapmak için yayınlanan ilana başvuracak adayların, görevlendirildikleri mezarlıklarda defin öncesi ve sonrası cenaze işlemlerini gerçekleştirmeleri isteniyor. Cenaze İmamı İş İlanı’na başvuru yapmak ve ilanı incelemek için bağlantıya tıklayın.

Özel Eğitimci İş İlanı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kariyer İBB’de yayınladığı ilk eğitim iş ilanı Özel Eğitim Öğretmeni ilanı oldu. İş başvurusu yapacak adayların, rehabilitasyon ve eğitim programlarının aile ortamında uygulanmasına yönelik aile bireylerine rehberlik yapmaları, özel öğrencilerin gelişimlerini desteklemeleri bekleniyor. Özel eğitimcilerden, mesleki tekniklere ve yöntemlere uygun program hazırlamaları ve bunları uygulamaları isteniyor. Özel Eğitim Öğretmeni İş İlanı’na başvuru yapmak ve ilanı incelemek için bağlantıya tıklayın.

Cenaze Aracı Şoförü İş İlanı

İSPER A.Ş Cenaze ve Defin Hizmetleri bünyesinde çalışacak olan cenaze aracı şoförleri, kent genelindeki çeşitli mezarlıklarda ve gasilhanelerde görevlendirilecek. İBB'nin ihtiyaç duyduğu mezarlıklarda istihdam etmek üzere açtığı cenaze aracı şoförü iş ilanına başvuracak adayların, cenaze aracının belirlenen talimat ve usullere göre sürücülüğünü yapmasını, aracı trafik kurallarına uygun olarak kullanarak cenazenin zamanında ve güvenli olarak taşınmasını sağlamasını istiyor. Ayrıca aracın düzenli temizliğinden de görevli personel sorumlu olacak. Cenaze Aracı Şoförü İş İlanı’na başvuru yapmak ve ilanı incelemek için bağlantıya tıklayın.

Fizyoterapist İş İlanı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi kariyer sitesi Kariyer İBB’de Dil ve Konuşma Terapisti İş İlanı'nından sonra ikinci kez sağlık sektörü iş ilanı yayınlandı. İBB iştiraki İSPER A.Ş. tarafından yayınlanan Fizyoterapist iş ilanına başvuracak adayların rehabilitasyon cihazları kullanımı konusunda bilgi ve tecrübeye sahip olması, bu cihazların kullanımı hakkında hasta ve aileye eğitim vermesi bekleniyor. Ayrıca hastaların, hareket kabiliyetlerini artırmak, fiziksel aktivitelerini düzenlemek, fonksiyon bozukluklarını ortadan kaldırmak için kişiye özel fiziksel egzersiz programlarını planlamak ve uygulamak da fizyoterapistin görevleri arasında yer alıyor. Fizyoterapist İş İlanı’na başvuru yapmak ve ilanı incelemek için bağlantıya tıklayın.

Kariyer İstanbul İş Başvurusu Nasıl Yapılır?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve iştirakleri ihtiyaçları doğrultusunda belirlenen personel alımı ilanlarını 23 Eylül 2019 tarihi itibariyle kariyer.ibb.istanbul adresinden duyurmaktadır. Eğer İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nde çalışmak, kariyer yapmak istiyorsanız Kariyer İstanbul İBB sitesine üye olup, özgeçmiş oluşturmalı ve size uygun iş ilanlarına başvuru yapmalısınız.

Güncel iş ilanlarından haberdar olmak için sitemize e-mail ile abone olabilirsiniz. Masaüstü sitede sağ sütunda, mobil sitede ise yazının altında yer alan E-Posta İle Kaydol kutusuna e-mail adresinizi yazdığınızda Kariyer İstanbul Büyükşehir iş ilanları e-postanıza gelir. E-posta adresinizi girdikten sonra e-mail adresinize gönderdiğimiz doğrulama mailindeki onaylama bağlantısına tıklamayı unutmayın.

Kariyer İBB Giriş Yapamıyorum, Ne Yapmalıyım?

Kariyer İBB İstanbul sitesi açıldıktan sonra büyük ilgi gördü. Dolayısıyla gösterilen yoğun ilgi sebebiyle siteye kayıt işlemlerinde teknik sorunlar yaşayanlar oldu. Teknik ekip sorunların birçoğunu gidermekle beraber hala kayıt işlemi yaparken hata alanlar oluyor. Öncelikle şu an mobil sitedeki sorun kısmen çözülse de devam etmektedir. Bazı cep telefonlarından kariyer ibb kayıt işlemi yapılabilirken, birçok kişi cep telefonu veya tablet ile giriş yapamamaktadır. Bu yüzden sorun tam anlamıyla giderilene kadar masaüstü/dizüstü bilgisayarlardan kariyer.ibb.istanbul a giriş yapmanızı tavsiye ederiz. Masaüstü sitede kayıt ve başvuru işlemleri sorunsuz yapılabilmektedir.

İBB Kariyer Kayıt Olamıyorum, Ne Yapmalıyım?

Yukarıda da belirttiğimiz gibi sorun çözülene kadar masaüstü ya da dizüstü bilgisayardan Kariyer İBB’ye giriş yapın. İBB Kariyer sitesine kayıt yaptırabilmek için öncelikle bir e-mail adresinizin olması gerekiyor. kariyer.ibb.istanbul sitesine girdiğinizde masaüstü sitede sağ tarafta, mobil sitede direkt karşınıza çıkan KAYDOL butonuna tıklayın. Ad soyad, e-posta bilgilerini girdikten sonra şifrenizi oluşturun. E-posta adresinize gönderilen aktivasyon linkine tıklayarak üyeliğinizi doğrulayın. Böylece İBB Kariyer giriş işlemini başarıyla tamamlamış olacaksınız. Daha detaylı bilgi için kayıt işlemini görsellerle adım adım anlattığımız Kariyer İBB Kayıt Nasıl Yapılır? başlıklı yazımızı okumanızı tavsiye ederiz.

İBB Kariyer Özgeçmiş Oluşturamıyorum, Ne Yapmalıyım?

Kariyer İBB kayıt işlemini yaptıktan sonra direkt iş ilanlarına başvuramıyoruz. Öncelikle kariyer ibb de özgeçmiş oluşturmamız gerekiyor. Kariyer İBB Özgeçmiş Nasıl Oluşturulur? başlıklı yazımızda kariyer.ibb.istanbul cv oluşturma aşamalarını görselleriyle anlatmıştık. Detaylı bilgi için yazımızı incelemenizi öneririz. Ancak bazı adaylardan kariyer ibb cv ekleme işlemi hata veriyor diye mesajlar geldi. Genelde sorun özgeçmiş oluşturma ekranındaki iletişim sayfasına 2 adet telefon numarası girilmesinden kaynaklanıyor. Eğer özgeçmiş oluşturma işlemine devam edemiyorsanız tek telefonu numarası girmenizi öneririz.

İBB Kariyer Şifremi Unuttum, Ne Yapmalıyım?

kariyer.ibb.istanbul kayıt işlemleri sırasında oluşturduğunuz şifrenizi unuttuysanız endişe etmenize gerek yok. İBB Kariyer şifre sıfırlama ve şifre değiştirme işlemleri hiç de zor değil. Kariyer İBB Şifremi Unuttum başlıklı yazımızı okumanızı tavsiye ederiz.

İBB Kariyer İletişim Bilgileri

Kariyer İBB İstanbul sitesinde yaşadığınız diğer sorunlar, görüş ve öneriler için Kariyer ibb iletişim sayfasından iletişime geçebilirsiniz. İletişime geçmeden önce İBB Kariyer Sıkça Sorulan Sorular sayfamızı ziyaret etmenizi öneririz. Diğer görüş ve önerilerinizi yazılarımızın altına yorumunuzu girerek iletebilirsiniz.

İlanı paylaşmak için aşağıdaki sosyal medya paylaşım butonlarına tıklayın.

Yorum Gönder

1 Yorumlar

  1. Teknik personel ilanına başvurumu yaptım. Sonuçlar ne zaman açıklanır?

    YanıtlaSil