İGDAŞ doğalgaz teknisyeni alacak

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştirak şirketi İGDAŞ, doğalgaz teknisyeni alımı ilanı yayınladı. Detaylar kariyeribb.com'da!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) iştiraki İGDAŞ, alımı için ilan yayınladı. İGDAŞ Doğalgaz Teknisyeni (Teknik Personel) pozisyonu için iş başvurusu yapacak adayların, Endüstri Meslek Lisesi, Teknik Lise ya da Meslek Yüksek Okulları'nın elektrik, torna tesviye, makine, motor, doğalgaz, mekatronik, tesisat teknolojisi, iklimlendirme soğutma vb. bölümlerinden mezun olması gerekiyor. İBB Kariyer İstanbul'da 22 Mayıs'ta yayınlanan Doğalgaz Teknisyeni iş ilanına başvurular 1 Haziran'da sona eriyor. İBB'nin adaylarda aradığı diğer tecrübe ve nitelikler neler? Kariyer İBB iş başvurusu nasıl yapılır? Tüm detaylar kariyeribb.com'da!

Kariyer İBB özgeçmişinizi eksiksiz şekilde doldurmanız ve belirli aralıklarla güncellemeniz, deneyim, tecrübe ve yetkinliklerinize uygun iş fırsatları konusunda size daha kolay ulaşılmasını sağlayacaktır. İBB Kariyer Özgeçmiş Girişi hakkında detaylı bilgi için bağlantıya tıklayın.

İGDAŞ Doğalgaz Teknisyeni İş İlanı Şartları Neler?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi ibbkariyer sayfasında yayınlanan Doğalgaz Teknisyeni (Teknik Personel) iş ilanına başvuracak adayların, SRC4 ve Psikoteknik belgelerine sahip olması ya da bu belgeleri almak için başvuru yapmış olması gerekirken, B sınıfı sürücü belgesine sahip ve aktif araç kullanabiliyor olmaları tercih edilecek.İBB personel alımı hakkında detaylı bilgi için aşağıdaki Genel Nitelikler ve İş Tanımı'nı inceleyiniz.

Genel Nitelikler

  • Endüstri Meslek Lisesi, Teknik Lise veya Meslek Yüksek Okulları’nın ilgili bölümlerinden mezun olan (Elektrik, motor, torna tesviye, makine, mekatronik, doğalgaz, iklimlendirme soğutma, tesisat teknolojisi vb.)
  • SRC 4 ve Psikoteknik belgesine sahip veya almak için başvurusu olan,
  • B sınıfı ehliyeti sahibi ve aktif olarak araç kullanabilen,
  • Takım çalışmasına yatkın,
  • Erkek adaylar için askerlik görevini tamamlamış veya tecilli,
  • İstanbul Avrupa Yakası ve Anadolu Yakası'nda ikamet eden,
  • "Doğalgaz Teknisyeni" alımı yapılacaktır.
Kariyer İBB online başvuru yapabilmek için www.kariyer.ibb.istanbul sayfasında CV'nizi doldurmanız gerektiğini unutmayın! hakkında detaylı bilgi için aşağıdaki bağlantıları inceleyin.

İş Tanımı

  • İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden İGDAŞ bünyesinde doğalgaz altyapısıyla ilgili teknik alanda çalışacak,
İstanbul’u çok seven çalışma arkadaşları aranıyor.
Başvuru için geriye kalan süre

Yorum Gönder

0 Yorumlar