İBB su ürünleri mühendisi iş ilanı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi su ürünleri mühendisi alımı yapacak. Adaylarda aranan deneyim ve uzmanlıklar neler? Detaylar kariyeribb.com'da!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi su ürünleri mühendisi alımı yapacak. İBB kariyerde yayınlanan su ürünleri iş ilanına başvuracak adaylarda aranan tecrübe, uzmanlık ve diğer nitelikler neler? İşe alınacak su ürünleri mühendislerinin görev ve sorumlulukları neler? Adaylardan istenen belgeler neler? İBB su ürünleri mühendisi alımı ilanı hakkında detaylar kariyeribb.com'da!

Su Ürünleri Mühendisi İş İlanı Detayları

ibb.kariyer iş ilanları sayfasında yayınlanan su ürünleri mühendisliği iş ilanına başvuracak adaylar, günlük girişi yapılan bütün su ürünlerinin tür/kg bazında verilerini toplamak, kaçak mal teşebbüsüne karşı gün boyunca devamlı sahada takipte bulunmak gibi sorumluluklarla su ürünleri halinde görevlendirilecek.

Su Ürünleri Mühendisi İlanına Kimler Başvurabilir?

Kariyer İBB'de yayınlanan su ürünleri mühendisi ilanına iş başvurusu yapacak adayların öncelikle üniversitelerin su ürünleri mühendisliği bölümünden mezun, en az 3 yıl iş tecrübesine sahip ve su ürünleri ve gıda mevzuatına hakim olması gerekiyor. İlanda ikamet şartı da bulunurken, Avrupa Yakası'nda ikamet eden adaylar öncelikle tercih edilecek. 9 Ocak'ta kariyer.ibb.istanbul'da yayınlanan ilana başvurular 17 Ocak 2020 tarihinde sona erecek. İBB su ürünleri mühendisi ilanı ile ilgili detaylı bilgi için aşağıdaki Genel Nitelikler ve İş Tanımını inceleyiniz..

Genel Nitelikler

  • Üniversitelerin Su Ürünleri Mühendisliği bölümünden mezun,
  • Alanında en az 3 yıl uygulama tecrübeli,
  • Su ürünleri ve gıda mevzuatına hakim,
  • Rapor ve tutanak yazma becerisine sahip,
  • MS Office programlarına hakim,
  • B sınıfı ehliyeti olan ve aktif araç kullanabilen,
  • Erkek adaylar için askerlik ile ilişiği olmayan,
  • İstanbul Avrupa Yakası’nda ikamet eden,
  • "Su Ürünleri Mühendisi" alımı yapılacaktır.

İş Tanımı

  • Tesise gelen ürünlerin, tüm sahanın sağlık ve hijyen açısından kontrolünü sağlamak,
  • Günlük girişi yapılan bütün su ürünlerinin tür/kg bazında verilerini toplamak ve gerekli koordinasyonu sağlamak,
  • Satılamayan ürünlerin tespiti ve devrini yapmak,
  • Tespit işlemi süresince, kaçak mal teşebbüsüne karşı bir malın yazılmadan hale girmesi durumuna karşı gün boyunca devamlı sahada takipte bulunmak,
  • Seyir belgelerinin tarım bakanlığı personeli ile paylaşılmasını sağlamak.
İstanbul’u çok seven çalışma arkadaşları aramaktayız.
kariyer.ibb sayfasında oluşturduğunuz özgeçmişinizi eksiksiz şekilde doldurmanız ve belirli aralıklarla güncellemeniz, deneyim, tecrübe ve yetkinliklerinize uygun iş fırsatları konusunda size daha kolay ulaşılmasını sağlayacaktır.
Başvuru için geriye kalan süre

İBB Kariyer İş İlanlarına Nasıl Başvurulur?

    1. Bu ilana başvurmak için yukarıdaki BU İLANA BAŞVUR butonuna tıklayın.
    2. Açılan yeni sekmede ilanın üst tarafında yer alan BAŞVUR butonuna tıklayın.
    3. kariyer.ibb.istanbul sayfasına giriş yapın. Eğer üye değilseniz hemen KAYDOL yazan butona tıklayın. Üyelik işlemini tamamlayın. (Kariyer İBB kayıt olmak için linke tıklayın.)
    4. Tebrikler artık İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve iştiraklerine resmi bir iş başvurusu yaptınız. (Eğer özgeçmişinizi daha önce hazırlamadıysanız ilana başvuramazsınız. Kariyer İBB özgeçmiş oluşturmak için linke tıklayın.)
    5. Tebrikler artık İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve iştiraklerine resmi bir iş başvurusu yaptınız.
İlanı paylaşmak için aşağıdaki sosyal medya paylaşım butonlarına tıklayın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar