İBB üniversite mezunu personel alımı yapacak

İstanbul Büyükşehir Belediyesi en az lisans mezunu personel alımı yapacak. İBB iş ilanları kariyeribb'de!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, en az üniversite mezunu personel alımı yapacak. Geçtiğimiz hafta 9 iş ilanı birden yayınlayan İBB Kariyer, personel alım ilanlarından ikisine 4 yıllık üniversite mezuniyet şartı ekledi. Şu ana kadar özellikle 4 yıllık üniversite mezunlarının başvuru yapabileceği 7 iş ilanı yayınlayan Kariyer İBB’de yeni yayınlanan iş ilanları neler? İBB iş başvurusu yapacak lisans mezunu adaylarda aranan kriterler neler? İBB İş başvurusu ne zaman sona erecek? İşte İBB’nin en az lisans mezunu olan adayların başvurusuna açtığı ilanlar..

Kariyer İBB'den Üniversite Mezunlarına İş İmkanı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi İnsan Kaynakları Müdürlüğü, ihtiyaç duyulan personellerin işe alımı için ilan yayınlamaya devam ediyor. İBB İnsan Kaynakları, 23 Eylül 2019 tarihinde açılan kariyer.ibb.istanbul sitesi üzerinden şu ana kadar 28 iş ilanı yayınladı. Güvenlik görevlisi, imam, gassal, mühendis, ilaçlama personeli gibi çok farklı meslek gruplarında iş yayınlayan Kariyer İBB, şu ana kadar üniversite mezunlarının başvurabileceği 7 iş ilanı yayınlamıştı.

Üniversite mezunları için yayınlanan iş ilanları ile sosyal inceleme ve tespit personeli, bilgisayar mühendisi, proje yöneticisi, teknoloji geliştirme mühendisi, dil ve konuşma terapisti, özel eğitim öğretmeni ve fizyoterapist alımı için başvurular kabul edilmişti. 7 Kasım 2019 tarihinde yayınlanan ilanlar ile üniversite mezunları için yayınlanan ilanların sayısı 9’a çıkmış oldu.

En Az Lisans Mezunu Personel Alımı Yapılacak

İBB Kariyer web sitesinde yayınlanan ve en az üniversitelerin lisans bölümlerinden mezun olanların başvurabileceği ilanlar, uzman psikolog ve özel eğitim eğitmeni olarak duyuruldu. Peki ilanlara başvurmak için üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun olmak yeterli mi? İş ilanlarına başvuracak adaylarda aranan diğer nitelikler neler? Uzman psikolog ve özel eğitim eğitmeni iş ilanlarına başvurular ne zamana kadar devam ediyor? İBB Kariyer başvuruları nasıl yapılıyor? Gelin İBB’nin en az lisans mezunları için yayınladığı ilanları birlikte inceleyelim.

Uzman Psikolog İş İlanı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi kariyer sitesi kariyer.ibb’de Dil ve Konuşma Terapisti İş İlanı ve Fizyoterapist İş İlanı’ndan sonra üçüncü sağlık sektörü iş ilanı yayınlandı. İBB iştiraki İSPER A.Ş. tarafından yayınlanan uzman psikolog iş ilanına başvuracak adaylar, işe alınmaları durumunda engelli ve rehabilitasyon merkezlerinde görev alacaklar.

Uzman Psikolog İş İlanına Kimler Başvurabilir?

KariyerIBB, iş başvurusu yapacak adayların iletişim becerileri yüksek, koordinasyon yeteneği güçlü olmasının yanı sıra öncelikle üniversitelerin Psikoloji bölümlerinden lisans mezunu ve yüksek lisans yapmış olması gerekiyor. Uzman psikolog iş ilanına başvuracak erkek adayların askerlik görevini yapmış olması da kriterler arasında. Uzman Psikolog İş İlanı’nı incelemek ve iş başvurusu yapmak için bağlantıya tıklayın.

Özel Eğitim Eğitmeni İş İlanı

İBB Kariyer sitesinde ikinci kez özel eğitim öğretmeni iş ilanı yayınlanıyor. İnsan Kaynakları, 1 Kasım 2019 tarihinde Özel Eğitimci başlığıyla yayınlanan ilanın son başvuru tarihi olan 8 Kasım’ı beklemeden bu kez Özel Eğitim Eğitmeni başlığıyla yine özel eğitim öğretmeni alımı için iş ilanı yayınladı.

Özel Eğitim Öğretmeni İlanına Kimler Başvurabilir?

7 Kasım’da yayınlanan Özel Eğitim Öğretmeni iş ilanına başvuracak adayların öncelikle üniversitelerin Özel Eğitim Alan Öğretmenliği bölümünden mezun olması gerekiyor. İBB iştiraki İSPER AŞ bünyesindeki engelli ve rehabilitasyon merkezlerinde görevlendirilecek eğitmenler, rehabilitasyon ve eğitim programlarının aile ortamında uygulanmasına yönelik aile bireylerine rehberlik yaparak, özel öğrencilerin gelişimlerini destekleyecekler. Özel Eğitim Öğretmeni İş İlanı’nı incelemek ve iş başvurusu yapmak için bağlantıya tıklayın.

İBB Kariyer Kayıt ve Başvuru İşlemleri

İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve iştirakleri ihtiyaç duydukları personel alımları için kariyer.ibb.istanbul web adresi üzerinden iş ilanlarını açıkça herkese duyuruyorlar. Herkes, İBB iş ilanlarına online olarak başvuru yapabilir. E-mail yoluyla ya da elden gönderilen CV’ler kabul edilmiyor.

Kariyer İBB İstanbul iş başvurusu yapabilmek için önce kariyer.ibb.istanbul adresine kaydolmanız ve ardından özgeçmiş oluşturmanız gerekiyor. Aşağıda adım adım Kariyer İBB kayıt ve İBB Kariyer özgeçmiş oluşturma işlemlerini detaylı olarak bilginize sunacağız. Siz de aşağıdaki bilgilerle birkaç dakikada ibb kariyer web adresi üzerinden kayıt işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz.

İBB Kariyer web adresi mobil güncellemeleri devam etmektedir. Bu sebeple cep telefonu veya tablet ile İBB Kariyer giriş işlemleri yapılamamaktadır. Daha sağlıklı işlem yapabilmek için, bu süre zarfında bilgisayar üzerinden kayıt olabilirsiniz.

İBB Kariyer Giriş Nasıl Yapılır?

İBB Kariyer giriş işlemi için kendinize ait aktif bir adet e-mail adresiniz olması yeterli. Aşağıdaki adımları takip ederek sadece 1 dakikada İBB Kariyer üyeliğinizi başlatabilirsiniz.

    1. ‘KAYDOL’ seçeneğini seçerek mail adresinizle yeni bir üyelik oluşturun.
    2. Üyeliğinizi e-posta adresinize gelecek linke tıklayarak aktif hale getirin.
    3. Mail adresiniz ve şifreniz ile siteye giriş yapın.
Daha detaylı bilgi için Kariyer İBB İstanbul Giriş Nasıl Yapılır? başlıklı yazımızı okumanızı tavsiye ederiz.

İBB Kariyer Özgeçmiş Girişi Nasıl Yapılır?

Kariyer İBB kayıt işlemini yaptıktan sonra direkt iş ilanlarına başvuramıyoruz. Öncelikle kariyer.ibb.istanbul özgeçmiş girişi yapmamız gerekiyor. İBB Kariyer üye girişi yaptıktan sonra anasayfanın üst kısmında bulunan ÖZGEÇMİŞ yazısına tıklayarak özgeçmiş alanlarındaki zorunlu tüm bilgilerinizi ve diğer bilgi alanlarınızı sırayla doldurun.

Özgeçmişinizin doğru ve eksiksiz olmasına dikkat edin. Çünkü iş başvurularınız ilk olarak bu özgeçmiş üzerinden değerlendiriliyor. Eğer özgeçmişiniz ilanda belirtilen kriterlere uygunsa mülakata davet ediliyorsunuz. Kariyer İBB Özgeçmiş Girişi Nasıl Yapılır? başlıklı yazımızda kariyer.ibb.istanbul cv oluşturma aşamalarını görselleriyle anlatmıştık. Detaylı bilgi için yazımızı incelemenizi öneririz.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi İnsan Kaynakları Müdürlüğü 'dolandırıcılık' uyarısı yaptı. İBB işe alımlarında aracılık yaparak yardımcı olacağını iddia eden kişi ve kişilere asla itibar etmeyin! Detaylı bilgi için İBB iş ilanlarına başvuranlar dikkat! başlıklı yazımızı okuyun.

İBB Kariyer İletişim Bilgileri

İBB Kariyer web adresinde yaşadığınız diğer sorunlar, görüş ve öneriler için Kariyer ibb iletişim sayfasından iletişime geçebilirsiniz. İletişime geçmeden önce Kariyer İBB Sıkça Sorulan Sorular sayfamızı ziyaret etmenizi öneririz. Diğer görüş ve önerilerinizi yazılarımızın altına yorumunuzu girerek iletebilirsiniz.

E-Posta Bültenimize Abone Olmayı Unutmayın!
  1. Masaüstü sitede sağ sütunda, mobil sitede ise yazının altında yer alan E-Posta İle Kaydol kutusuna e-mail adresinizi girin.
  2. E-postanıza gönderdiğimiz doğrulama mailindeki onaylama bağlantısına tıklayın.
  3. Böylece e-posta aboneliğiniz onaylanmış olacak ve güncel iş ilanları e-posta adresinize gelecek.
İlanı paylaşmak için aşağıdaki sosyal medya paylaşım butonlarına tıklayın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar