Kariyer İBB genel başvuru iş ilanı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kariyer İBB iş ilanları, personel alımları, eleman ilanları, kamu personeli alımı ilanları kariyeribb.com'da!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi kariyer sitesi ilk personel alımı ilanını duyurdu. Peki İBB iş ilanlarına nasıl başvuru yapılır? Adaylarda aranan kriterler neler? Genel Başvuru kategorisinde Kariyer İstanbul'da yayınlanan iş ilanına başvurmak, İBB CV Bankası'nda özgeçmişinizi bırakmak, Kariyer İBB'de kariyer yapmak istiyorsanız detaylar yazımızın devamında..

İBB Kariyer Nedir? Neden Kuruldu?

Genel Başvuru ilanının detaylarına geçmeden önce İBB personel alımı ilanlarının online yayınlanmaya başladığı İBB kariyer sayfası hakkında kısa bir bilgi verelim. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun İşe alımlarda şeffaflığı ve liyakati getireceğiz diyerek ilk adımını attığı İBB kariyer sitesi ile İBB'nin ihtiyaç duyduğu pozisyonlara istihdam edilecek personeller için kariyer.ibb.istanbul üzerinden yapılacak başvurular değerlendirilecek. Daha İBB iş ilanları açıkça online olarak duyurulmuyordu. Özgeçmişler İBB CV Bankası'nda toplanıyordu. Ancak Ekrem İmamoğlu 23 Eylül 2019 tarihinde twitter hesabından yaptığı açıklamalarla bundan sonra İBB iş başvurularının online olarak yapılabileceğini duyurdu. Başkan Ekrem İmamoğlu'nun iş ilanlarını neden online olarak yayınladıklarına dair açıklamalarını bağlantıdan okuyabilirsiniz.

İBB ve iştirakleri yarattığı istihdam ve katma değerle hem İstanbul hem de ülkemiz ekonomisinde önemli bir ekonomik güç oluşturuyorlar. Yaklaşık 80 bin personelin istihdam edildiği İBB ve iştiraklerinin personel sayısı da hizmet alanlarının genişlemesiyle birlikte artıyor. İBB Kariyer sitesi hakkında detaylı bilgi için İBB Kariyer nedir? başlıklı yazımızı incelemenizi öneririz.

Kariyer İBB Genel Başvuru İş İlanı Detayları

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin bundan sonra personel alımları için online başvuru alacaklarını duyurmasının ardından ilk iş ilanı 12 Eylül 2019 tarihinde yayınlandı. 12 Mart 2020 tarihine kadar yayında kalacak Kariyer İBB Genel Başvuru iş ilanı, tüm İBB şirketlerinde değerlendirmeye alınacak. Bu sayede kendi CV havuzunu oluşturacak olan İBB, gelecekte açılacak pozisyonlarda bu özgeçmişleri değerlendirerek kamu personeli alımı ya da işçi alımı yapacak.

Kariyer İBB İş İlanına Kimler Başvurabilir?

Personel alımı ilanı ile ilgili herhangi bir aday kriteri belirtilmedi. Tecrübeli ya da tecrübesiz, askerliğini yapmış, askerlik yapmamış, askerlik tecilli, askerlikten muaf, ilk öğretim mezunu ya da üniversite mezunu herkes ilana başvurabilir. Kariyer İBB iş başvurusu için KPSS şartı bulunmuyor.

Genel Nitelikler

  • İstanbul Büyükşehir Belediyesi kariyer sitesi tarafından Genel Başvuru kategorisinde düzenlenmiş bu ilana yapacağınız başvurunuz, İBB iştirak şirketlerinde gelecekte oluşabilecek tüm pozisyonlar için değerlendirmeye alınacak ve iş başvurunuz uygun bulunması durumunda sizinle iletişime geçilecektir.

İş Tanımı

  • Genel başvuru niteliğinde düzenlenmiş bu ilanımıza yapacağınız başvurunuz, İstanbul Büyükşehir Belediyesi İştirakleri’nde oluşabilecek tüm pozisyonlarımız için değerlendirmeye alınacak ve uygun olması durumunda sizinle iletişime geçilecektir.
Kariyer İBB'de oluşturduğunuz özgeçmişinizi eksiksiz şekilde doldurmanız ve belirli aralıklarla güncellemeniz, deneyim, tecrübe ve yetkinliklerinize uygun iş fırsatları konusunda size daha kolay ulaşılmasını sağlayacaktır.

İBB Kariyer İş İlanlarına Nasıl Başvurulur?

    1. Bu ilana başvurmak için aşağıdaki BU İLANA BAŞVUR butonuna tıklayın.
    2. İBB Kariyer sitesine giriş yapın. (Giriş ekranı masaüstü sitede sağ tarafta, mobil sitede direkt karşınıza çıkıyor) Eğer üye değilseniz hemen KAYDOL yazan butona tıklayın. Üyelik işlemini tamamlayın. (Kariyer İBB kayıt olmak için linke tıklayın.)
    3. Siteye giriş yaptıktan sonra menüden İLANLAR sekmesine tıklayın.
    4. Açılan sayfada ilanın üzerine tıklayın.
    5. BAŞVUR butonuna tıklayarak son işlemi gerçekleştirin. (Eğer özgeçmişinizi daha önce hazırlamadıysanız ilana başvuramazsınız. Kariyer İBB özgeçmiş oluşturmak için linke tıklayın.)
    6. Tebrikler artık İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve iştiraklerine resmi bir iş başvurusu yaptınız.

Aday Kriterleri Şartları'na Dikkat!

Bu ilana başvurmadan önce aşağıda yer alan Aday Kriterleri ve Pozisyon Bilgileri'ni detaylı incelemeyi unutmayın. Kriterlere uygun olmayan başvurular, değerlendirme dışında bırakılacaktır. Kendi özgeçmişinize ve iş tecrübelerinize uygun ilanlara başvurmanızı tavsiye ederiz.



Aday Kriterleri

Tecrübe : Tecrübeli ya da tecrübesiz adaylar
Mezuniyet Bölümü : Hepsi
Eğitim Seviyesi : İlk Öğretim(Mezun), Lise(Mezun), Ön Lisans(Mezun), Lisans(Mezun), Yüksek Lisans(Mezun)
Askerlik Durumu : Yapıldı, Tecilli, Muaf, Yapılmadı



Pozisyon Bilgileri

Şirket Şirketler (Hepsi)
Kategori Genel Başvuru
Sektör Tüm Sektörler
Pozisyon Tüm Pozisyonlar
Çalışma Şekli : Tam Zamanlı/Sürekli, Yarı Zamanlı/Part-Time, Proje Bazlı/Dönemsel, Yeni Mezun, Stajyer
Personel Sayısı : Belirtilmedi
Pozisyon Seviyesi : Hepsi
Özel İstihdam Türü : Yok (Herkes)
Çalışma Yeri İstanbul/Avrupaİstanbul/Anadolu
Yayınlanma Tarihi : 12 Eylül 2019
Güncelleme Tarihi : 25 Mart 2020 (12 Mart 2020 olan son başvuru tarihi güncellendi.)
Son Başvuru Tarihi : 1 Ekim 2020

Başvuru için geriye kalan süre
Kariyer İBB hakkında detaylı bilgi için "Kariyer İBB Nedir?" başlıklı yazımızı inceleyin.
İlanı paylaşmak için aşağıdaki sosyal medya paylaşım butonlarına tıklayın.

Yorum Gönder

4 Yorumlar

  1. İş başvurusu yapmak istiyorum ama bir türlü siteye kayıt yapamıyorum. yardım lütfen

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Mobil site girişlerinde teknik bir sorun yaşanıyor. Masaüstü site üzerinden giriş yapmayı deneyiniz.
      İBB Kariyer kayıt işlemleri için bağlantıya tıklayın.
      İBB Kariyer özgeçmiş oluşturmak için bağlantıya tıklayın.
      İBB Kariyer Sıkça Sorulan Sorular için bağlantıya tıklayın.

      Sil
  2. Bu ilana başvurmak istediğinizde ana sayfa görüntüleniyor ve ilan ana sayfadan aranınca bulunamıyor.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sorun düzeltilmiştir. Yukarıdaki 'Bu ilana başvur' butonuna tıkladığınızda ilan sayfasına ulaşabilirsiniz. Bilgilendirme için teşekkürler.

      Sil