İBB eğitim ve gelişim uzmanı iş ilanı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi eğitim ve gelişim uzmanı alımı yapacak. İlan kriterleri neler? Detaylar kariyeribb.com'da!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi eğitim ve gelişim uzmanı alımı yapacak. Kariyer İBB'de yayınlanan eğitim ve gelişim uzmanı iş ilanına başvuracak adaylardan istenen mezuniyet şartı nedir? Adaylarda aranan tecrübe, uzmanlık ve diğer nitelikler neler? Eğitim ve gelişim uzmanının görev tanımı nedir? İBB eğitim ve gelişim uzmanı alımı ilanı hakkında detaylar kariyeribb.com'da!

Eğitim ve Gelişim Uzmanı İş İlanı Detayları

İBB iş ilanları sitesinde yayınlanan eğitim ve gelişim uzmanı iş ilanına başvuracak adaylar, insan kaynakları departmanında eğitim ihtiyaç analizlerinin yapılması, gelişim hedeflerinin belirlenmesi gibi sorumlulukları üstlenecekler.

Kimler Başvurabilir?

Kariyer İBB'de yayınlanan eğitim ve gelişim uzmanı ilanına iş başvurusu yapacak adayların öncelikle en az lisans mezunu, insan kaynakları ve eğitim yönetimi konusunda en az 5 yıl tecrübeli olması ve iyi derecede İngilizce bilgisine sahip olması gerekiyor. Adayların MS Office programlarına hakim olması da öne çıkan kriterler arasında yer alıyor. 9 Ocak'ta kariyer.ibb.istanbul'da yayınlanan ilana başvurular 17 Ocak 2020 tarihinde sona erecek. İBB eğitim ve gelişim uzmanı iş ilanı ile ilgili detaylı bilgi için aşağıdaki Genel Nitelikler ve İş Tanımını inceleyiniz..

Genel Nitelikler

  • En az Lisans mezunu,
  • İnsan kaynakları ve eğitim yönetimi konusunda en az 5 yıl tecrübeli,
  • İyi derecede İngilizce bilen,
  • MS Office programlarına hakim,
  • Eğitim teknolojileri, LMS, SAP ilgili modüllerine hakim,
  • Erkek adaylar için askerlik ile ilişiği olmayan,
  • B sınıfı ehliyeti olan ve aktif araç kullanabilen,
  • İstanbul Anadolu Yakası’nda; Pendik ve çevre ilçelerinde ikamet eden,
  • "Eğitim ve Gelişim Uzmanı" alımı yapılacaktır.

İş Tanımı

  • Eğitim ihtiyaç analizinin yapılması ve gelişim hedeflerinin belirlenmesi,
  • Gelişim faaliyetleri ve etkinlikler için satınalma süreçlerinin kamu ihale kanunu ve şirket prosedürlerine uygun şekilde yürütülmesi,
  • Gelişim faaliyetlerinin sistematik olarak takip edilmesi, eğitim etkinliğinin ölçülmesi ve gelişim raporlarının yapılması.
İstanbul’u çok seven çalışma arkadaşları aramaktayız.
İBB'nin kariyer sayfasında oluşturduğunuz özgeçmişinizi eksiksiz şekilde doldurmanız ve belirli aralıklarla güncellemeniz, deneyim, tecrübe ve yetkinliklerinize uygun iş fırsatları konusunda size daha kolay ulaşılmasını sağlayacaktır.
Başvuru için geriye kalan süre

İBB Kariyer İş İlanlarına Nasıl Başvurulur?

    1. Bu ilana başvurmak için yukarıdaki BU İLANA BAŞVUR butonuna tıklayın.
    2. Açılan yeni sekmede ilanın üst tarafında yer alan BAŞVUR butonuna tıklayın.
    3. kariyer.ibb.istanbul sayfasına giriş yapın. Eğer üye değilseniz hemen KAYDOL yazan butona tıklayın. Üyelik işlemini tamamlayın. (Kariyer İBB kayıt olmak için linke tıklayın.)
    4. Tebrikler artık İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve iştiraklerine resmi bir iş başvurusu yaptınız. (Eğer özgeçmişinizi daha önce hazırlamadıysanız ilana başvuramazsınız. Kariyer İBB özgeçmiş oluşturmak için linke tıklayın.)
    5. Tebrikler artık İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve iştiraklerine resmi bir iş başvurusu yaptınız.
İlanı paylaşmak için aşağıdaki sosyal medya paylaşım butonlarına tıklayın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar