Kariyer İBB operatör iş ilanı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi kariyer sayfasında operatör alımı iş ilanı yayınlandı. Başvuru şartları neler? İBB iş ilanları kariyeribb.com'da!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi operatör alımı yapacak. İBB iş ilanları sayfasında yayınlanan operatör iş ilanına başvuracak adaylarda aranan nitelikler neler? Operatör adayının hangi makineleri kullanabilmesi gerekiyor? Operatörün görevleri neler? İBB iş ilanına kimler başvuru yapabilir? İBB operatör alımı ilanına başvurular ne zaman sona erecek? İBB güncel iş ilanları kariyeribb.com'da!

İş İlanı Detayları

İBB kariyer sayfasında yayınlanan operatör iş ilanına başvuracak adaylar, makine ile tuz yığma, doldurma boşaltma, kar küreme gibi işlemleri yapmakla görevlendirilecek. Bölge amirlerinin talimatları doğrultusunda çalışacak operatörler, kullandıkları makinenin güvenlik ve temizliğinden de sorumlu olacaklar.

İBB İş İlanına Kimler Başvurabilir?

Kariyer İBB'de yayınlanan operatör iş ilanına başvuracak adayların öncelikle E ya da G sınıfı sürücü belgesi ve operatör ehliyeti olması gerekiyor. Adayların daha önce Beko Loder, Greyder, Dozer ve Ekskavatör gibi iş makinelerinden en az birini kullanmış olması ve iyi derecede kullanabilmesi de ilan şartlarında öne çıkıyor. En az ilköğretim mezunu adayların başvurusuna açık olan operatör iş ilanına başvuracak adayların esnek mesai saatlerine ve vardiyalı çalışmaya engeli olmaması da isteniyor. 23 Aralık'ta yayınlanan ilana başvurular 2 Ocak 2020 tarihinde sona erecek. İBB operatör alımı ilanı ile ilgili detaylı bilgi için aşağıdaki Genel Nitelikler ve İş Tanımını inceleyiniz..

Genel Nitelikler

  • En az ilköğretim mezunu,
  • E veya G sınıfı sürücü belgesine sahip ve Operatör ehliyeti bulunan,
  • Beko Loder, Greyder, Loder, Dozer ve Ekskavatör iş makinelerinden en az birini iyi derecede kullanabilen,
  • Vardiyalı çalışma düzenine uyum sağlayabilecek,
  • Esnek mesai saatlerine uyum sağlayabilen,
  • Erkek adaylar için askerlik ile ilişiği olmayan,
  • İstanbul Avrupa Yakası ve Anadolu Yakasında ikamet eden,
  • "Operatör" alımı yapılacaktır.

İş Tanımı

  • Görevli olduğu bölgede kullanmakta olduğu makine ile tuz yığma, doldurma boşaltma işlemi yapmak,
  • Görevli olduğu bölgenin kar küreme işlemini yapmak,
  • Görevli olduğu makinenin güvenlik ve temizliğinden sorumlu olmak,
  • Bölge amirlerinin vermiş olduğu emirlere uymak,
  • Acil durumlarda gerekli tüm işleri yapmak,
İstanbul’u çok seven çalışma arkadaşları aramaktayız.
İBB'nin kariyer sayfasında oluşturduğunuz özgeçmişinizi eksiksiz şekilde doldurmanız ve belirli aralıklarla güncellemeniz, deneyim, tecrübe ve yetkinliklerinize uygun iş fırsatları konusunda size daha kolay ulaşılmasını sağlayacaktır.
Başvuru için geriye kalan süre

İBB Kariyer İş İlanlarına Nasıl Başvurulur?

    1. Bu ilana başvurmak için yukarıdaki BU İLANA BAŞVUR butonuna tıklayın.
    2. Açılan yeni sekmede ilanın üst tarafında yer alan BAŞVUR butonuna tıklayın.
    3. kariyer.ibb.istanbul sayfasına giriş yapın. Eğer üye değilseniz hemen KAYDOL yazan butona tıklayın. Üyelik işlemini tamamlayın. (Kariyer İBB kayıt olmak için linke tıklayın.)
    4. Tebrikler artık İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve iştiraklerine resmi bir iş başvurusu yaptınız. (Eğer özgeçmişinizi daha önce hazırlamadıysanız ilana başvuramazsınız. Kariyer İBB özgeçmiş oluşturmak için linke tıklayın.)
    5. Tebrikler artık İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve iştiraklerine resmi bir iş başvurusu yaptınız.
İlanı paylaşmak için aşağıdaki sosyal medya paylaşım butonlarına tıklayın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar