İBB engelli büro personeli iş ilanı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi engelli büro personeli alımı yapacak. Engelli büro personeli iş ilanı detayları kariyeribb.com'da!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nden engellilere özel yeni bir iş ilanı daha. İBB, Büro Personeli (Engelli) alımı yapacak. İBB iş ilanları sayfasında yayınlanan Engelli Büro Personeli iş ilanına başvuracak adaylarda aranan nitelikler neler? Büro personeli adayının hangi programları kullanması gerekiyor? İBB iş ilanına kimler başvuru yapabilir? İBB engelli büro personeli iş başvurusu hakkında detaylar kariyeribb.com'da!

Büro Personeli İş İlanı Detayları

İBB kariyer sayfasında yayınlanan Büro Personeli iş ilanına başvuracak adaylar, İstanbul Geneli Kültür Varlığı Restorasyon Birimi'nde görevlendirilecek. Birimin hizmet alanına giren konularda verilen görevleri kanun, tüzük ve yönetmeliklere göre yürütecek olan büro personeli, verileri bilgisayar ortamına girmek ve süreci takip etmekle sorumlu olacak.

Büro Personeli İş İlanına Kimler Başvurabilir?

İBB Kariyer'de yayınlanan iş ilanına başvuracak engelli adaylarının öncelikle MS Office programlarını kullanabilmesi ve en az lise mezunu olması gerekiyor. Kariyer İBB iş başvurusu yapacak adayların esnek çalışmaya engeli olmaması istenirken, erkek adayların askerlik ile ilişiği olmaması gerekiyor. 23 Aralık'ta yayınlanan ilana başvurular 2 Ocak 2020 tarihinde sona erecek. İBB engelli büro personeli alımı ilanı ile ilgili detaylı bilgi için aşağıdaki Genel Nitelikler ve İş Tanımını inceleyiniz..

Genel Nitelikler

  • En az Lise Mezunu,
  • %40 ve üzeri engelli raporuna sahip,
  • MS Office programlarını kullanabilen ve programlara hakim,
  • Esnek çalışma saatlerine uyum gösterebilecek,
  • Erkek adaylar için askerlik ile ilişiği olmayan,
  • İstanbul Avrupa Yakası ve Anadolu Yakasında ikamet eden,
  • "Büro Personeli" alımı yapılacaktır.

İş Tanımı

  • İstanbul Geneli Kültür Varlığı Restorasyon uygulamalarında Birimin hizmet alanına giren konularda kendisine verilen görevleri kanun, tüzük, yönetmelik ve diğer mevzuat hükümleri çerçevesinde yürütmek, verileri bilgisayar ortamında saklamak ve süreci takip etmek.
İstanbul’u çok seven çalışma arkadaşları aramaktayız.
İBB'nin kariyer sayfasında oluşturduğunuz özgeçmişinizi eksiksiz şekilde doldurmanız ve belirli aralıklarla güncellemeniz, deneyim, tecrübe ve yetkinliklerinize uygun iş fırsatları konusunda size daha kolay ulaşılmasını sağlayacaktır.
Başvuru için geriye kalan süre

İBB Kariyer İş İlanlarına Nasıl Başvurulur?

    1. Bu ilana başvurmak için yukarıdaki BU İLANA BAŞVUR butonuna tıklayın.
    2. Açılan yeni sekmede ilanın üst tarafında yer alan BAŞVUR butonuna tıklayın.
    3. kariyer.ibb.istanbul sayfasına giriş yapın. Eğer üye değilseniz hemen KAYDOL yazan butona tıklayın. Üyelik işlemini tamamlayın. (Kariyer İBB kayıt olmak için linke tıklayın.)
    4. Tebrikler artık İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve iştiraklerine resmi bir iş başvurusu yaptınız. (Eğer özgeçmişinizi daha önce hazırlamadıysanız ilana başvuramazsınız. Kariyer İBB özgeçmiş oluşturmak için linke tıklayın.)
    5. Tebrikler artık İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve iştiraklerine resmi bir iş başvurusu yaptınız.
İlanı paylaşmak için aşağıdaki sosyal medya paylaşım butonlarına tıklayın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar