İBB sanat tarihçisi iş ilanı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi sanat tarihçisi alımı yapacak. Sanat tarihçisi iş ilanına kimler başvurabilir? Detaylar kariyeribb.com'da!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Sanat Tarihçisi Uzman Personel alımı yapacak. Kariyer İBB iş ilanları sayfasında yayınlanan sanat tarihçisi iş ilanına başvuracak adaylarda aranan nitelikler neler? Sanat tarihçisi uzman personelin görevleri neler? İBB iş ilanına kimler başvuru yapabilir? İBB sanat tarihçisi uzman personel alımı hakkında detaylar kariyeribb.com'da!

İş İlanı Detayları

İBB kariyer sayfasında yayınlanan Sanat Tarihçisi Uzman Personel iş ilanına başvuracak adaylar, İstanbul Geneli Kültür Varlığı Restorasyon Birimi'nde görevlendirilecek.

İş İlanına Kimler Başvurabilir?

İBB Kariyer'de yayınlanan iş ilanına başvuracak uzmanların, öncelikle üniversitelerin sanat tarihi bölümlerinden mezun olması ve restorasyon uygulamalarında deneyimli olması gerekiyor. 23 Aralık'ta yayınlanan ilana başvurular 2 Ocak 2020 tarihinde sona erecek. İBB sanat tarihçisi alımı ilanı ile ilgili detaylı bilgi için aşağıdaki Genel Nitelikler ve İş Tanımını inceleyiniz..

Genel Nitelikler

  • Üniversitelerin Sanat Tarihi bölümlerinden mezun,
  • Restorasyon uygulamalarında ortaya çıkabilecek kalıntıların tespiti ile fotoğraf, çizim ve teknolojik imkanlarla belgelendirmesini yapacak,
  • Restorasyon uygulamalarında deneyimli,
  • Esnek çalışma saatlerine uyum gösterebilecek,
  • Erkek adaylar için askerlik ile ilişiği olmayan,
  • İstanbul Avrupa Yakası ve Anadolu Yakasında ikamet eden,
  • "Sanat Tarihçisi Uzman Personeli" alımı yapılacaktır.

İş Tanımı

  • İstanbul Geneli Kültür Varlığı Restorasyon uygulamalarında mevcut olan raspa, kazı gibi işlemler sonucu ortaya çıkabilecek kalıntı gibi özellikler gösteren unsurların tespitinin yapılması.
İstanbul’u çok seven çalışma arkadaşları aramaktayız.
İBB'nin kariyer sayfasında oluşturduğunuz özgeçmişinizi eksiksiz şekilde doldurmanız ve belirli aralıklarla güncellemeniz, deneyim, tecrübe ve yetkinliklerinize uygun iş fırsatları konusunda size daha kolay ulaşılmasını sağlayacaktır.
Başvuru için geriye kalan süre

İBB Kariyer İş İlanlarına Nasıl Başvurulur?

    1. Bu ilana başvurmak için yukarıdaki BU İLANA BAŞVUR butonuna tıklayın.
    2. Açılan yeni sekmede ilanın üst tarafında yer alan BAŞVUR butonuna tıklayın.
    3. kariyer.ibb.istanbul sayfasına giriş yapın. Eğer üye değilseniz hemen KAYDOL yazan butona tıklayın. Üyelik işlemini tamamlayın. (Kariyer İBB kayıt olmak için linke tıklayın.)
    4. Tebrikler artık İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve iştiraklerine resmi bir iş başvurusu yaptınız. (Eğer özgeçmişinizi daha önce hazırlamadıysanız ilana başvuramazsınız. Kariyer İBB özgeçmiş oluşturmak için linke tıklayın.)
    5. Tebrikler artık İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve iştiraklerine resmi bir iş başvurusu yaptınız.
İlanı paylaşmak için aşağıdaki sosyal medya paylaşım butonlarına tıklayın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar