İstanbul Büyükşehir Belediyesi mimar iş ilanı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi mimar alımı yapak. İBB mimar iş ilanı kriterleri neler? İBB güncel iş ilanları kariyeribb.com'da!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Mimar alımı yapacak. İBB iş ilanları sayfasında yayınlanan Mimar iş ilanına başvuracak adaylarda aranan nitelikler neler? Adaylarda aranan iş tecrübeleri neler? İşe alınacak mimarın görevleri neler? İBB iş ilanına kimler başvuru yapabilir? İBB mimar alımı ilanına başvurular ne zaman sona erecek? İBB güncel iş ilanları kariyeribb.com'da!

Mimar İş İlanı Detayları

Kariyer İBB sayfasında yayınlanan Mimar iş ilanına başvuracak adaylar, İstanbul Geneli Kültür Varlığı taşınmazlarının rölöve, restitüsyon, restorasyon uygulamalarının yapılması görevlerinin sorumluluğunu üstlenecek.

İBB İş İlanına Kimler Başvurabilir?

Kariyer İBB'de yayınlanan iş ilanına başvuru yapacak adayların öncelikle üniversitelerin mimarlık bölümlerinden mezun olması gerekiyor. Şantiye ve iş akışı yönetiminde yetenekli, iş programı ve hakediş konularında deneyimli adayların başvuru yapması istenirken, adayların esnek çalışma saatlerine uyum gösterebilecek olması da aranan nitelikler arasında yer alıyor. 23 Aralık'ta yayınlanan mimar iş ilanına başvurular 2 Ocak 2020 tarihinde sona erecek. İBB mimar alımı ilanı ile ilgili detaylı bilgi için aşağıdaki Genel Nitelikler ve İş Tanımı bölümlerini inceleyiniz.

Genel Nitelikler

  • Üniversitelerin Mimarlık bölümlerinden mezun,
  • Taşınmazların Rölöve, Restitüsyon ve Restorasyon uygulamalarında görev alacak,
  • Şantiye ve iş akışında yönetim kabiliyeti olan,
  • İş programı ve hakediş konularında deneyimli,
  • Esnek çalışma saatlerine uyum gösterebilecek,
  • Erkek adaylar için askerlik ile ilişiği olmayan,
  • İstanbul Avrupa Yakası ve Anadolu Yakasında ikamet eden,
  • "Mimar" alımı yapılacaktır.

İş Tanımı

  • İstanbul Geneli Kültür Varlığı taşınmazların Rölöve, Restitüsyon, Restorasyon Projelendirme ve Restorasyon uygulamalarının yapılması.
İstanbul’u çok seven çalışma arkadaşları aramaktayız.
İBB'nin kariyer sayfasında oluşturduğunuz özgeçmişinizi eksiksiz şekilde doldurmanız ve belirli aralıklarla güncellemeniz, deneyim, tecrübe ve yetkinliklerinize uygun iş fırsatları konusunda size daha kolay ulaşılmasını sağlayacaktır.
Başvuru için geriye kalan süre

İBB Kariyer İş İlanlarına Nasıl Başvurulur?

    1. Bu ilana başvurmak için yukarıdaki BU İLANA BAŞVUR butonuna tıklayın.
    2. Açılan yeni sekmede ilanın üst tarafında yer alan BAŞVUR butonuna tıklayın.
    3. kariyer.ibb.istanbul sayfasına giriş yapın. Eğer üye değilseniz hemen KAYDOL yazan butona tıklayın. Üyelik işlemini tamamlayın. (Kariyer İBB kayıt olmak için linke tıklayın.)
    4. Tebrikler artık İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve iştiraklerine resmi bir iş başvurusu yaptınız. (Eğer özgeçmişinizi daha önce hazırlamadıysanız ilana başvuramazsınız. Kariyer İBB özgeçmiş oluşturmak için linke tıklayın.)
    5. Tebrikler artık İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve iştiraklerine resmi bir iş başvurusu yaptınız.
İlanı paylaşmak için aşağıdaki sosyal medya paylaşım butonlarına tıklayın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar