İBB kadın kuaförü alımı yapacak

İBB kariyer sayfasında kadın kuaförü alımı iş ilanı yayınlandı. İlana kimler başvurabilir? İBB iş ilanları kariyeribb.com'da!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi kadın kuaförü iş ilanı yayınladı. İBB iş ilanları sayfasında yayınlanan kadın kuaförü iş ilanına kimler başvuru yapabilir? İlana başvuracak adaylardan istenen belgeler neler?Adaylarda aranan nitelikler neler? Kariyer İBB kadın kuaförü alımı ilanı hakkında detaylar kariyeribb.com'da!

Kadın Kuaförü İş İlanı Detayları

Kariyer İBB sayfasında yayınlanan kadın kuaförü iş ilanına başvuracak adaylar, İBB'ye ait tesislerde saç kesme, saç yapımı, saç boyama ve makyaj gibi kişisel bakım ile ilgili hizmetleri hijyen kuralları çerçevesinde yapmakla görevlendirilecekler.

Kadın Kuaförü İş İlanına Kimler Başvurabilir?

İBB Kariyer'de yayınlanan iş ilanına başvuru yapacak adayların öncelikle kuaförlük ustalık ya da kalfalık belgelerinden birine sahip ve kuaför, perukçu ve makyajcı olarak en az 5 yıl deneyimli olması gerekiyor. Adayların en az ilköğretim mezunu olması şartı bulunurken, erkek adayların askerlik ile ilişiği bulunmaması da aranan şartlar arasında bulunuyor. Ayrıca ilanda ikamet şartı da var. Avrupa Yakası'nda Beşiktaş, Şişli, Beyoğlu, Fatih, Gaziosmanpaşa, Kağıthane, Sultangazi ve çevre ilçelerde, Anadolu Yakası'Nda Kadıköy, Üsküdar, Ümraniye ve çevre ilçelerde ikamet eden adaylar öncelikle tercih edilecek. 26 Aralık 2019 tarihinde yayınlanan kuaför iş ilanına başvurular 1 Ocak 2020'de sona eriyor. İBB kadın kuaförü ilanı ile ilgili detaylı bilgi için aşağıdaki Genel Nitelikler ve İş Tanımını inceleyiniz..

Genel Nitelikler

  • En az İlköğretim mezunu,
  • Kuaförlük ustalık, kalfalık belgelerinden birine sahip,
  • Kuaför, perukçu ve makyajcı olarak en az 5 yıl deneyimli,
  • Erkek adaylar için askerlik ile ilişiği olmayan,
  • Avrupa Yakası için; Beşiktaş, Şişli, Beyoğlu, Fatih, Gaziosmanpaşa, Kâğıthane, Sultangazi ve çevre ilçelerinde ikamet eden,
  • Avrupa Yakası için; Beşiktaş, Şişli, Beyoğlu, Fatih, Gaziosmanpaşa, Kâğıthane, Sultangazi ve çevre ilçelerinde ikamet eden,
  • "Kadın Kuaförü" alımı yapılacaktır.

İş Tanımı

  • Kuaförlük hizmeti ihtiyaçları doğrultusunda, saç sakal kesme, saç yapımı, saç boyama ve makyaj gibi kişisel bakım ile ilgili hizmetleri hijyen kuralları içinde yerine getirmek.
İstanbul’u çok seven çalışma arkadaşları aramaktayız.
İBB'nin kariyer sayfasında oluşturduğunuz özgeçmişinizi eksiksiz şekilde doldurmanız ve belirli aralıklarla güncellemeniz, deneyim, tecrübe ve yetkinliklerinize uygun iş fırsatları konusunda size daha kolay ulaşılmasını sağlayacaktır.
Başvuru için geriye kalan süre

İBB Kariyer İş İlanlarına Nasıl Başvurulur?

    1. Bu ilana başvurmak için yukarıdaki BU İLANA BAŞVUR butonuna tıklayın.
    2. Açılan yeni sekmede ilanın üst tarafında yer alan BAŞVUR butonuna tıklayın.
    3. kariyer.ibb.istanbul sayfasına giriş yapın. Eğer üye değilseniz hemen KAYDOL yazan butona tıklayın. Üyelik işlemini tamamlayın. (Kariyer İBB kayıt olmak için linke tıklayın.)
    4. Tebrikler artık İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve iştiraklerine resmi bir iş başvurusu yaptınız. (Eğer özgeçmişinizi daha önce hazırlamadıysanız ilana başvuramazsınız. Kariyer İBB özgeçmiş oluşturmak için linke tıklayın.)
    5. Tebrikler artık İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve iştiraklerine resmi bir iş başvurusu yaptınız.
İlanı paylaşmak için aşağıdaki sosyal medya paylaşım butonlarına tıklayın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar