İBB halkla ilişkiler personeli iş ilanı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi halkla ilişkiler personeli alımı yapacak. İlan başvuru şartları neler? İBB iş ilanları kariyeribb.com'da!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi en az lise mezunu halkla ilişkiler personeli alımı yapacak. İBB iş ilanları sayfasında yayınlanan halkla ilişkiler personeli iş ilanına kimler başvuru yapabilir? İlana başvuracak adaylardan istenen belgeler neler?Adaylarda aranan nitelikler neler? İBB halkla ilişkiler personeli alımı ilanı hakkında detaylar kariyeribb.com'da!

Halkla İlişkiler Personeli İş İlanı Detayları

İBB Kariyer sayfasında yayınlanan halkla ilişkiler personeli iş ilanına başvuracak adaylar, İstanbul Büyükşehir Belediyesi hizmetlerini mobil iletişim noktalarında vatandaşlara tanıtarak, bilgi vermekle görevlendirilecekler.

İş İlanına Kimler Başvurabilir?

Kariyer İBB'de yayınlanan iş ilanına başvuru yapacak adayların öncelikle MS Office programlarına hakim ve en az lise mezunu olması gerekiyor. Adayların B sınıfı ehliyeti olması ve aktif araç kullanabilmesi de tercih sebepleri arasında yer alıyor. Halkla ilişkiler personeli ilanına başvuracak adayların seyahat ve vardiyalı çalışmaya engeli olmaması da isteniyor. İlana İstanbul'un tüm ilçelerinde ikamet eden adaylar başvuru yapabilir. 26 Aralık 2019 tarihinde yayınlanan halkla ilişkiler personeli iş ilanının başvuru süresi 1 Ocak 2020 tarihinde sona eriyor. İBB halkla ilişkiler personeli alımı ilanı ile ilgili detaylı bilgi için aşağıdaki Genel Nitelikler ve İş Tanımını inceleyiniz.

İBB Büro Personeli İş İlanı'nı incelemek için bağlantıya tıklayın.

Genel Nitelikler

  • En az Lise mezunu,
  • MS Office programlarına hakim,
  • B sınıfı ehliyeti olan ve aktif araç kullanabilen,
  • Vardiyalı çalışma düzenine uyum sağlayabilecek,
  • Seyahat engeli bulunmayan,
  • Erkek adaylar için askerlik ile ilişiği olmayan,
  • İstanbul Avrupa ve Anadolu Yakasında ikamet eden,
  • "Halkla İlişkiler Personeli" alımı yapılacaktır.

İş Tanımı

  • İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından sunulan hizmetleri, mobil iletişim noktaları aracılığıyla vatandaşla buluşturmak ve en iyi hizmeti sağlamak.
İstanbul’u çok seven çalışma arkadaşları aramaktayız.
İBB'nin kariyer sayfasında oluşturduğunuz özgeçmişinizi eksiksiz şekilde doldurmanız ve belirli aralıklarla güncellemeniz, deneyim, tecrübe ve yetkinliklerinize uygun iş fırsatları konusunda size daha kolay ulaşılmasını sağlayacaktır.
Başvuru için geriye kalan süre

İBB Kariyer İş İlanlarına Nasıl Başvurulur?

    1. Bu ilana başvurmak için yukarıdaki BU İLANA BAŞVUR butonuna tıklayın.
    2. Açılan yeni sekmede ilanın üst tarafında yer alan BAŞVUR butonuna tıklayın.
    3. kariyer.ibb.istanbul sayfasına giriş yapın. Eğer üye değilseniz hemen KAYDOL yazan butona tıklayın. Üyelik işlemini tamamlayın. (Kariyer İBB kayıt olmak için linke tıklayın.)
    4. Tebrikler artık İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve iştiraklerine resmi bir iş başvurusu yaptınız. (Eğer özgeçmişinizi daha önce hazırlamadıysanız ilana başvuramazsınız. Kariyer İBB özgeçmiş oluşturmak için linke tıklayın.)
    5. Tebrikler artık İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve iştiraklerine resmi bir iş başvurusu yaptınız.
İlanı paylaşmak için aşağıdaki sosyal medya paylaşım butonlarına tıklayın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar