Kariyer İBB başvuru iptali nasıl yapılır?

İBB kariyer başvuru nasıl geri alınır? 4 adımda başvuru geri alma işlemi kariyeribb.com'da!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi kariyer sitesi hakkında sizlerden gelen sorular üzerine derlediğimiz Başvuru Rehberi yazılarımıza bir yenisini daha ekledik. Kariyer İBB başvuru geri alma işlemi hakkında, “İşe girdim, Kariyer İBB başvurumu nasıl geri alabilirim?”, “Yanlış ilana başvurdum, İBB Kariyer başvurumu nasıl değiştirebilirim?” gibi sorular üzerine “Kariyer İBB Başvuru Nasıl Değiştirilir?” başlıklı yazımızı hazırladık. Görsellerle anlattığımız işlemlerle bir dakikada İBB iş ilanlarına yaptığınız başvurularınızı geri alabilirsiniz. Gelin yazımızı birlikte inceleyelim.

İBB Kariyer Rehberi Tavsiyeleri

“İBB Kariyer başvuru nasıl değiştirilir?” başlıklı yazımıza başlamadan önce Kariyer Rehberi kategorimiz altında daha önce görsel detaylarıyla kaleme aldığımız Kariyer İBB Kayıt Nasıl Yapılır?, İBB Kariyer Şifremi Unuttum, Ne Yapmalıyım? ve İBB Kariyer Özgeçmiş Girişi Nasıl Yapılır? yazılarımızı incelemenizi de öneririz.

Kariyer İBB Başvuru İptali Nasıl Yapılır?

Sizlerden gelen sorular genellikle yanlış ilana başvurulması sebebiyle İBB iş başvurusunu geri alma üzerineydi. Ancak az sayıda olsa da iş arama sürecinde olup, İBB Kariyer’e başvuru yapmış ancak bu sırada başka kurum ya da özel şirkete yaptığı iş başvurusu olumlu sonuçlanmış adaylar da genel olarak başka bir adaya engel olmamak için başvurularını geri almak istiyorlardı. Buradan onların duyarlılığına teşekkür ederiz.

4 Adımda Kariyer İBB Başvuru Geri Alma

Gelelim İBB kariyer iş başvurularınızı nasıl geri alacağınıza.. Kariyer İBB’ye yaptığınız iş başvurularınızı birkaç adımda sadece bir dakikada geri alabilirsiniz.

    1. Başvurularım sekmesine tıklayın.

    2. İBB Kariyer başvurularınızı sadece bir dakikada geri alabilirsiniz. İBB başvuruları hakkında her şey kariyeribb.com'da!

    3. İptal etmek istediğiniz başvuruya tıklayın.

    4. kariyer.ibb.istanbul sitesine yaptığınız başvurularınızı nasıl geri alabilirsiniz? Detaylar kariyeribb.com'da!

    5. İlan başlığının üstünde yer alan GERİ AL butonuna tıklayın

    6. Kariyer İBB'ye yaptığım başvurumu nasıl geri alabilirim? İBB Kariyer rehberi kariyeribb.com'da!

    7. Tebrikler. Başvurunuz başarılı bir şekilde geri çekilmiştir.

    8. Kariyer ibb'ye yaptığınız iş başvurularınızı 4 adımda geri alabilirsiniz. İBB başvuru rehberi kariyeribb.com'da!

Ayrıca başvurunuzun geri alındığına dair, kariyer.ibb’de kayıtlı e-posta adresinize mail gönderilecektir. Başvurunuzun geri alınıp alınmadığını noreply.kariyer@ibb.gov.tr adresinden gelen e-postadan da teyit edebilirsiniz.

Kariyer ibb başvuru iptalini 4 adımda yapabilirsiniz. İBB başvuru rehberi kariyeribb.com'da!

Diğer sorularınızı yazılarımızın altına yorum yazarak ya da kariyeribb iletişim sayfamızdan iletebilirsiniz. Sorularınızı iletmeden önce Kariyer İBB Sıkça Sorular Sorular (S.S.S.) sayfamızı incelemenizi öneririz.

E-Posta Bültenimize Abone Olmayı Unutmayın!
  1. Masaüstü sitede sağ sütunda, mobil sitede ise yazının altında yer alan E-Posta İle Kaydol kutusuna e-mail adresinizi girin.
  2. E-postanıza gönderdiğimiz doğrulama mailindeki onaylama bağlantısına tıklayın.
  3. Böylece e-posta aboneliğiniz onaylanmış olacak ve güncel iş ilanları e-posta adresinize gelecek.
İlanı paylaşmak için aşağıdaki sosyal medya paylaşım butonlarına tıklayın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar