İBB özel güvenlik iş ilanı başvuru süresi uzatıldı

İBB iştiraklerinde İstgüven A.Ş tarafından 7 Ekim 2019 tarihinde yayınlanan özel güvenlik iş ilanının başvuru süresi uzatıldı.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden İSTGÜVEN A.Ş'nin 20 Ekim 2019 tarihinde sona eren Özel Güvenlik Personeli İş İlanı'nın başvuru süresi uzatıldı. İBB Kariyer sitesinde 7 Ekim 2019 tarihinde yayınlanan ve yoğun ilgi gören güvenlik görevlisi iş ilanının son başvuru tarihi 31 Ekim 2019 olarak güncellendi. İstanbul Büyükşehir Belediyesi bünyesinde çalışmak isteyen ve özel güvenlik iş ilanı başvuru süresini kaçıranlar, hemen kariyer.ibb üzerinden kayıt olup, özgeçmiş oluşturarak ilana başvurabilirler.

Güvenlik Görevlisi İş İlanına Kimler Başvurabilir?

Özel güvenlik görevlisi (ÖGG) adayların tercihen en az 1 yıl tecrübeli olması gerekiyor. Özellikle ögg adayların 5188 sayılı yasa gereği silahlı/silahsız özel güvenlik kimlik kartı bulunması şartı var. Güvenlik iş ilanının genel şartları ve aranan nitelikleri detaylı incelemek için İBB Özel Güvenlik İş İlanı'nı inceleyebilirsiniz.

Yazıyı paylaşmak için aşağıdaki sosyal medya paylaşım butonlarına tıklayın.

Yorum Gönder

6 Yorumlar

  1. Yaş sınırı var mı?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İBB Özel Güvenlik Personeli İş İlanı'nda herhangi bir yaş sınırı şartı yoktur. Yayınlanan ilanda iş tanımı ve aranan nitelikler detaylı belirtilmiştir. İncelemenizi tavsiye ederiz.

      Sil
  2. İlana başvurduk hayırlısıyla merak ettiğim başvurduğumuza dair başvuru numarası falan veriliyor mu? teşekkürler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Başvuru yaptığınıza dair kayıtlı e-posta adresinize bir mail gönderiliyor. Özgeçmişiniz, başvuruda bulunduğunuz pozisyonun gerektirdiği nitelikler doğrultusunda değerlendirilecek ve başvurunuzun uygun bulunması durumunda sizinle iletişime geçilecektir. Diğer sorularınız için İBB Kariyer Sıkça Sorulan Sorular sayfamızı inceleyebilirsiniz.

      Sil
  3. sisteme giriş yapamiyorum yardimlarinizi rica ederim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Mobil site girişlerinde teknik bir sorun yaşanıyor. Masaüstü siteye üzerinden giriş yapmayı deneyiniz.
      Kariyer İBB kayıt işlemleri için bağlantıya tıklayın.
      Kariyer İBB özgeçmiş oluşturmak için bağlantıya tıklayın.
      Kariyer İBB Sıkça Sorulan Sorular için bağlantıya tıklayın.

      Sil