İBB iş analisti uzmanı alımı yapacak

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iş analisti iş ilanı yayınladı. İş analisti uzmanının görevleri neler? İBB iş ilanları kariyeribb.com'da!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iş analisti uzmanı iş ilanı yayınladı.Kariyer İBB İstanbul'da yayınlanan iş analisti uzmanı iş ilanına kimler başvuru yapabilir? İlana başvuracak adaylarda aranan mezuniyet şartı nedir? İş ilanına başvuracak adaylarda aranan tecrübe, uzmanlık ve diğer nitelikler neler? İş analisti uzmanının görevleri nedir? İBB iş analisti uzmanı alımı ilanı hakkında detaylar kariyeribb.com'da!

İş Analisti Uzmanı İş İlanı Detayları

İBB Kariyersayfasında yayınlanan iş analisti uzmanı iş ilanına başvuracak adaylar, projelerin talep ve değişiklikleri ile ilgili eğitim dökümanları hazırlamak, gerekli olan iş mimarisini ve uyarlamayı tasarlamak, yeni talepleri değerlendirmek, müşteriye eğitim ve danışmanlık sağlamakla görevlendirilecek.

İş Analisti Uzmanı İş İlanı Şartları

Kariyer İBB İstanbul'da yayınlanan iş ilanına başvuru yapacak adayların öncelikle en az 5 yıl deneyimli ve üniversitelerin endüstri mühendisliği, bilgisayar mühendisliği, matematik mühendisliği, işletme mühendisliği ve yönetim bilişim sistemleri bölümlerinden mezun olması gerekiyor. Ayrıca adayların iyi derece SQL kullanabilmesi, MS Office, Project, Visio, Excel, PowerPoint programlarına hakim olması da aranan nitelikler arasında yer alıyor. 31 Aralık'ta yayınlanan ilana başvurular 8 Ocak 2020 tarihinde sona erecek. İBB iş analisti uzmanı alımı ilanı ile ilgili detaylı bilgi için aşağıdaki Genel Nitelikler ve İş Tanımını inceleyiniz.

Genel Nitelikler

  • Üniversitelerin Endüstri Mühendisliği, Bilgisayar Mühendisliği, Matematik Mühendisliği, İşletme Mühendisliği ve Yönetim Bilişim Sistemleri bölümlerinden mezun,
  • İş analizi, süreç modelleme ve kurumsal iş akışları konusunda en az 5 yıl deneyimli,
  • İyi derece SQL kullanabilen,
  • MS Office programlarını; Project, Visio, Excel, PowerPoint programlarına hakim,
  • B sınıfı ehliyeti olan ve aktif araç kullanabilen,
  • Erkek adaylar için askerlik ile ilişiği olmayan,
  • İstanbul Avrupa Yakası’nda; Bakırköy ve çevre ilçelerinde ikamet eden,
  • "İş Analisti Uzmanı" alımı yapılacaktır.

İş Tanımı

  • Müşterinin iş ihtiyacını anlamak ve ihtiyacına yönelik tasarım yapmak,
  • Gerekli olan iş mimarisini ve uyarlamayı tasarlamak,
  • Geliştirilen ürünün üzerine gelen sorun ve hata taleplerini değerlendirmek,
  • Geliştirilen ürünün üzerine gelen yeni talepleri değerlendirmek,
  • Projelerin, talep ve değişiklikler ile ilgili eğitim dokümanlarını hazırlamak,
  • Müşteriye eğitim, danışmanlık sağlamak.
İstanbul’u çok seven çalışma arkadaşları aramaktayız.
Kariyer İBB İstanbul sayfasında oluşturduğunuz özgeçmişinizi eksiksiz şekilde doldurmanız ve belirli aralıklarla güncellemeniz, deneyim, tecrübe ve yetkinliklerinize uygun iş fırsatları konusunda size daha kolay ulaşılmasını sağlayacaktır.
Başvuru için geriye kalan süre

İBB Kariyer İş İlanlarına Nasıl Başvurulur?

    1. Bu ilana başvurmak için yukarıdaki BU İLANA BAŞVUR butonuna tıklayın.
    2. Açılan yeni sekmede ilanın üst tarafında yer alan BAŞVUR butonuna tıklayın.
    3. kariyer.ibb.istanbul sayfasına giriş yapın. Eğer üye değilseniz hemen KAYDOL yazan butona tıklayın. Üyelik işlemini tamamlayın. (Kariyer İBB kayıt olmak için linke tıklayın.)
    4. Tebrikler artık İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve iştiraklerine resmi bir iş başvurusu yaptınız. (Eğer özgeçmişinizi daha önce hazırlamadıysanız ilana başvuramazsınız. Kariyer İBB özgeçmiş oluşturmak için linke tıklayın.)
    5. Tebrikler artık İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve iştiraklerine resmi bir iş başvurusu yaptınız.
İlanı paylaşmak için aşağıdaki sosyal medya paylaşım butonlarına tıklayın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar