İBB sahne efektörü iş ilanı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi sahne efektörü iş ilanı yayınladı. İBB iş başvurusu nasıl yapılır? İBB iş ilanları kariyeribb.com'da!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi meslek lisesi mezunları için bir iş ilanı daha yayınladı. kariyeribb iş ilanları sayfasında Sahne Efektörü iş ilanı yayınlandı. Sahne efektörü iş ilanına kimler başvuru yapabilir? Sahne efektörü hangi kurumda görevlendirilecek? İBB sahne efektörü iş ilanına başvuracak adaylarda aranan tecrübeler nedir? Sahne Efektörü hakkında detaylar kariyeribb.com'da!

Sahne Efektörü İş İlanı Detayları

İBB kariyer web sayfasında yayınlanan Sahne Efektörü iş ilanına başvuracak adaylar, İBB iştiraki Kültür A.Ş. tarafından düzenlenen tiyatro, konser vb. etkinliklerde görevlendirilecek. Teknik işler kategorisindeki sahne efektörü iş ilanına başvuracak adayların, seslerin optik, mekanik yollarla yapay olarak gerçekleştirilmesi konusunda deneyim sahibi olması gerekiyor.

İBB İş İlanına Kimler Başvurabilir?

İBB Kariyer'de yayınlanan iş ilanına başvuru yapacak sahne efektörü, öncelikle en az meslek liselerinin bilişim teknolojileri, elektrik, elektronik ve makine teknolojisi bölümlerinden mezun olması gerekiyor. Teknik eleman olarak görevlendirilecek adayların ses ve görüntü sistemleri alanında en az 3 yıl tecrübe sahibi olması da öncelikli şartlar arasında yer alıyor. İBB iş ilanında ikamet şartı da bulunurken, öncelikle İstanbul Avrupa Yakası'nda Fatih, Beşiktaş, Beyoğlu, Şişli, Gaziosmanpaşa, Sultangazi, Kağıthane ve çevre ilçelerde, İstanbul Anadolu Yakası'nda Üsküdar, Ümraniye, Kadıköy ve çevre ilçelerde yaşayan adayların başvuruları tercih edilecek.

Genel Nitelikler

  • En az meslek liselerinin bilişim teknolojileri, elektrik ve elektronik teknolojisi ve makine teknolojisi bölümlerinden mezun,
  • Sahne efektörlüğü, Ses ve Görüntü sistemleri alanında en az 3 yıl deneyimli,
  • Erkek adaylar için askerlik ile ilişiği olmayan,
  • İstanbul Avrupa Yakası için; Beşiktaş, Fatih, Şişli, Beyoğlu, Gaziosmanpaşa, Sultangazi, Kağıthane ve çevre ilçelerinde ikamet eden,
  • İstanbul Anadolu Yakası için; Üsküdar, Ümraniye, Kadıköy ve çevre ilçelerinde ikamet eden
  • Sahne Efektörü” alımı yapılacaktır.

İş Tanımı

  • Tiyatro oyunlarında ve konserlerde; konu gereği kullanılması gereken seslerin doğal kaynakların dışında optik, mekanik yollarla yapay olarak gerçekleştirilme işleminin sağlanması.
İstanbul’u çok seven çalışma arkadaşları aramaktayız.
İBB'nin kariyer sayfasında oluşturduğunuz özgeçmişinizi eksiksiz şekilde doldurmanız ve belirli aralıklarla güncellemeniz, deneyim, tecrübe ve yetkinliklerinize uygun iş fırsatları konusunda size daha kolay ulaşılmasını sağlayacaktır.

İBB Kariyer İş İlanlarına Nasıl Başvurulur?

    1. Bu ilana başvurmak için aşağıdaki BU İLANA BAŞVUR butonuna tıklayın.
    2. Açılan yeni sekmede ilanın üst tarafında yer alan BAŞVUR butonuna tıklayın.
    3. kariyer.ibb.istanbul sayfasına giriş yapın. Eğer üye değilseniz hemen KAYDOL yazan butona tıklayın. Üyelik işlemini tamamlayın. (Kariyer İBB kayıt olmak için linke tıklayın.)
    4. Tebrikler artık İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve iştiraklerine resmi bir iş başvurusu yaptınız. (Eğer özgeçmişinizi daha önce hazırlamadıysanız ilana başvuramazsınız. Kariyer İBB özgeçmiş oluşturmak için linke tıklayın.)
    5. Tebrikler artık İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve iştiraklerine resmi bir iş başvurusu yaptınız.

Aday Kriterleri Şartları'na Dikkat!

İBB iş başvurusu yapmadan önce aşağıda yer alan Aday Kriterleri ve Pozisyon Bilgileri'ni detaylı incelemeyi unutmayın. Kendi özgeçmişinize ve iş tecrübelerinize uygun ilanlara başvurmanızı tavsiye ederiz.

Aday Kriterleri
Tecrübe : Tecrübeli (En Az 3 Yıl)
Askerlik Durumu : Yapıldı, Muaf
Eğitim Seviyesi : Meslek Lisesi(Mezun)
Bölüm : Bilişim Teknolojileri, Elektrik ve Elektronik Teknolojisi, Makine Teknolojisi
Belge/Sertifika : -

Pozisyon Bilgileri
Şirket/Kurum : Kültür AŞ
Kategori Teknik İşler
Sektör Eğlence Kültür Sanat Sektörü
Pozisyon : Sahne Efektörü, Teknik Eleman
Çalışma Şekli : Tam Zamanlı/Sürekli
Personel Sayısı : Belirtilmedi
Pozisyon Seviyesi : Eleman
Özel İstihdam Türü : Yok (Herkes)
Çalışma Yeri : İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası
İkamet Tercihi : İstanbul Avrupa Yakası (Beşiktaş, Fatih, Şişli, Beyoğlu, Gaziosmanpaşa, Sultangazi, Kağıthane ve çevre ilçeler), İstanbul Anadolu Yakası (Üsküdar, Ümraniye, Kadıköy ve çevre ilçeler)
Yayınlanma Tarihi : 12 Aralık 2019
Güncelleme Tarihi : -
Son Başvuru Tarihi : 22 Aralık 2019

Başvuru için geriye kalan süre
Kariyer İBB hakkında detaylı bilgi için "Kariyer İBB Nedir?" başlıklı yazımızı inceleyin.
İlanı paylaşmak için aşağıdaki sosyal medya paylaşım butonlarına tıklayın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar