İSMEK 2020 kayıtları ne zaman başlıyor?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Hayat Boyu Öğrenme Merkezi iSMEK 2020 kayıtları başlıyor. Detaylar kariyeribb.com'da!

Her yıl yüz binlerce kişiye ücretsiz eğitim veren İstanbul Büyükşehir Belediyesi Hayat Boyu Öğrenme Merkezi İSMEK'in yeni eğitim dönemi başlıyor. Şu ana kadar yaklaşık 3,5 milyon kursiyere eğitim veren Türkiye'nin en büyük halk üniversitesi İSMEK, 300’den fazla branşta, 800'e yakın programda eğitimlerini sürdürürken, yeni dönemde de binlerce kişiye ücretsiz eğitim verecek. İSMEK 2020 eğitim dönemi ön kayıtları ne zaman başlıyor? İSMEK online kayıt nasıl yapılır? Detaylar kariyeribb.com'da!

İSMEK 2020 Eğitim Dönemi Başlıyor

Her yıl binlerce İstanbullu'ya ücretsiz eğitimler veren İSMEK, 2020 eğitim dönemi başlıyor. Geçtiğimiz günlerde İSMEK'i ziyaret eden İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, 'İSMEK kapatılıyor mu?' iddialarına noktayı koymuştu. İmamoğlu'nun İSMEK'i daha da geliştireceklerini ifade etmesinin ardından İSMEK'in 2020 yeni eğitim dönemi ön kayıtları başlıyor.

İSMEK 2020 Kayıtları Ne Zaman Yapılacak?

İSMEK’te yeni eğitim dönemi ön kayıtları 13 Ocak’ta başlıyor. Kayıtlar, 25 Ocak’a kadar devam edecek. Eğitimlerden faydalanmak isteyenler İSMEK’in web sitesi üzerinden ön kayıtlarını gerçekleştirebilecek. İSMEK online kayıt işlemleri hakkında detaylı bilgi için bağlantıya tıklayın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar