İBB staj başvuruları başladı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi zorunlu staj başvurularını almaya başladı. İBB staj başvurusu nasıl yapılır? Detaylar kariyeribb.com'da!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi lise ve üniversite öğrencileri için zorunlu staj başvurularını almaya başladı. İstanbul Büyükşehir Belediyesi kariyer sayfasında yayınlanan stajyer ilanına nasıl başvurulur? Zorunlu staj yapacak öğrencilerin başvuru için ne yapması gerekiyor? Detaylar kariyeribb.com'da!

İBB Stajyer İlanı Detayları

Zorunlu stajının İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nde yapmak isteyen öğrencilerin uzun süredir beklediği stajyer başvuru ekranı açıldı. İBB'nin iş başvurularını aldığı kariyer.ibb.istanbul sayfasında 24 Ocak'ta yayınlanan stajyer ilanı ile öğrenciler başvurularını yapabilecek. 24 Şubat'a kadar yayında kalacak ilan ile lise ve üniversite öğrencileri 2020-2021 eğitim dönemi zorunlu stajlarını yapmak için İBB'ye başvurabilecek. İBB'ye zorunlu staj başvurusu yapmak için öncelikle iş ilanları sayfası kariyer.ibb istanbul'a kayıt olmanız gerekiyor. Ardından kendi alanınızla ilgili olarak özgeçmişinizi eksiksiz şekilde doldurmanız, zorunlu staj yapmanız gereken alanlar konusunda size ulaşılmasını sağlayacaktır. Bu yüzden özgeçmişinizi eksiksiz doldurunuz. İBB kariyer sayfasında yayınlanan Stajyer ilan metni şöyle:

  • 2020 – 2021 Eğitim Öğretim dönemini kapsayan genel staj başvurusu niteliğinde düzenlenmiş bu ilanımıza yapacağınız başvurunuz, İstanbul Büyükşehir Belediyesi İştirakleri’nde tüm birimlerde Zorunlu Staj yapmak üzere değerlendirmeye alınacak ve uygun olması durumunda sizinle iletişime geçilecektir.
  • Özgeçmişinizi eksiksiz şekilde doldurmanız ve güncellemeniz, zorunlu staj yapmanız gereken bölümünüze uygun alanlar konusunda size daha kolay ulaşmamızı sağlayacaktır.
  • Göstermiş olduğunuz ilgi ve güven için teşekkür ederiz.
Başvuru için geriye kalan süre

Kariyer İBB Staj Başvurusu Nasıl Yapılır?

    1. Bu ilana başvurmak için yukarıdaki STAJ BAŞVURUSU YAP butonuna tıklayın.
    2. Açılan yeni sekmede ilanın üst tarafında yer alan BAŞVUR butonuna tıklayın.
    3. kariyer.ibb.istanbul sayfasına giriş yapın. Eğer üye değilseniz hemen KAYDOL yazan butona tıklayın. Üyelik işlemini tamamlayın.
    4. Tebrikler artık İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve iştiraklerine resmi staj başvurusu yaptınız.
Eğer daha önce kayıt olmamış ve özgeçmişinizi hazırlamadıysanız staj başvurusu yapamazsınız. Öncelikle kariyer.ibb istanbul sayfasına kayıt olmalısınız!
Aşağıdaki sosyal medya paylaşım butonları ile ilanları paylaşabilirsiniz. Görüş, öneri ve sorularınız için yorum yapabilirsiniz.

Yorum Gönder

0 Yorumlar