İETT otobüs şoförü alımı yapacak

İstanbul Büyükşehir Belediyesi İETT şoför iş ilanı yayınladı. İETT iş başvurusu nasıl yapılır? Detaylar kariyeribb.com'da!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı kuruluşlardan İETT şoför alımı yapacak. İBB iş ilanları sayfasında yayınlanan İETT şoför iş ilanına kimler başvuru yapabilir? İETT otobüs şoförü iş ilanına başvuracak adaylarda aranan nitelikler neler? Adayların sahip olması gereken belgeler neler? İETT otobüs şoförü iş başvurusu hakkında detaylar kariyeribb.com'da!

Otobüs Şoförü İş İlanı Detayları

İBB kariyer sayfasında yayınlanan Otobüs Şoförü iş ilanına başvuracak adaylar, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı İETT'de görevlendirilecek. İşe alınacak personellerin, her model ve markadaki otobüs, minibüs, midibüs ve hizmet araçlarını kullanabilmesi, yolculara güvenli bir şekilde hizmet verebilmesi, yolcuların İstanbul Kart kullanımını takip edebilmesi ve zimmetine verilen otobüsün güvenliğini sağlayabilmesi gerekiyor.

İETT İş İlanına Kimler Başvurabilir?

Kariyer İBB'de yayınlanan iş ilanına başvuru yapacak adayların öncelikle E sınıfı sürücü belgesi ile SRC ve Psikoteknik belgelerine sahip olması gerekirken, adayların otobüs kullanma konusunda en az 2 yıl deneyimli olması da aranan şartlar arasında yer alıyor. En az ilköğretim mezunu adayların başvurusuna açık olan İETT şöför ilanında adayların vardiyalı çalışmaya bir engeli olmaması da isteniyor. 23 Aralık'ta yayınlanan ilana başvurular 2 Ocak 2020 tarihinde sona erecek. İETT otobüs şoförü alımı ilanı ile ilgili detaylı bilgi için aşağıdaki Genel Nitelikler ve İş Tanımını inceleyiniz..

Genel Nitelikler

  • Erkek adaylar için askerliği ile ilişiği bulunmayan,
  • En az ilköğretim mezunu,
  • E Sınıfı sürücü belgesine sahip,
  • Otobüs kullanma konusunda en az 2 yıl deneyimli,
  • SRC ve Psikoteknik belgelerine sahip,
  • Vardiyalı çalışma düzenine uyum sağlayabilecek,
  • İstanbul Avrupa ve Anadolu yakasında ikamet eden,
  • "Şoför" alımı yapılacaktır.

İş Tanımı

  • Kullanım için verilen her model ve markadaki otobüs,minibüs,midibüs ve hizmet araçlarını kullanmak,
  • Yolculara güvenilir bir şekilde hizmet vermek,
  • Otobüse binen yolcuların İstanbul Kart kullanımını takip etmek,
  • Zimmetinde bulunan otobüsün güvenliğinden sorumlu olmak,
İstanbul’u çok seven çalışma arkadaşları aramaktayız.
İBB'nin kariyer sayfasında oluşturduğunuz özgeçmişinizi eksiksiz şekilde doldurmanız ve belirli aralıklarla güncellemeniz, deneyim, tecrübe ve yetkinliklerinize uygun iş fırsatları konusunda size daha kolay ulaşılmasını sağlayacaktır.
Başvuru için geriye kalan süre

İBB Kariyer İş İlanlarına Nasıl Başvurulur?

    1. Bu ilana başvurmak için yukarıdaki BU İLANA BAŞVUR butonuna tıklayın.
    2. Açılan yeni sekmede ilanın üst tarafında yer alan BAŞVUR butonuna tıklayın.
    3. kariyer.ibb.istanbul sayfasına giriş yapın. Eğer üye değilseniz hemen KAYDOL yazan butona tıklayın. Üyelik işlemini tamamlayın. (Kariyer İBB kayıt olmak için linke tıklayın.)
    4. Tebrikler artık İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve iştiraklerine resmi bir iş başvurusu yaptınız. (Eğer özgeçmişinizi daha önce hazırlamadıysanız ilana başvuramazsınız. Kariyer İBB özgeçmiş oluşturmak için linke tıklayın.)
    5. Tebrikler artık İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve iştiraklerine resmi bir iş başvurusu yaptınız.
İlanı paylaşmak için aşağıdaki sosyal medya paylaşım butonlarına tıklayın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar