İBB sözlü sınavına girecek adaylar açıklandı

İBB sözleşmeli personel alımı sözlü sınava girmeye hak kazanan adayların listesi açıklandı. Aday listesi kariyeribb.com'da!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Sözleşmeli Personel Alımı sözlü sınavına girmeye hak kazanan adaylar açıklandı. 22 bin 725 kişinin başvuru yaptığı sözleşmeli personel ilanı ile ilgili sözlü sınava girmeyi hak kazanan ve kazanamayan adayların duyurulduğu liste kariyeribb.com'da!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, 12 Aralık 2019 tarihinde 420 sözleşmeli personel alımı yapmak için ilan yayınladı. 13-17 Aralık 2019 tarihleri arasında başvurularını yapıp, belgelerini şahsen İBB'ye teslim eden adaylar arasından sözlü sınava davet edilecek olanlar yapılan değerlendirmenin ardından belirlendi.

Sözleşmeli Personel İlanına Kaç Kişi Başvurdu?

https://www.turkiye.gov.tr/istanbul-buyuksehir-belediyesi e-devlet iş başvurusu ekranından toplam 22 bin 725 kişi başvuru formunu doldururken, adaylardan sadece 4 bin 416'sı evraklarını teslim etti.

Sözlü Sınava Kaç Kişi Davet Edildi?

44 farklı kadro için toplam 420 personel alacağını ve personel sayısının 5 katı en az 2100 kişiyi sözlü mülakata çağıracağını duyuran İBB, Eğitmen (Çince), Eğitmen (Fransızca), Eğitmen (İspanyolca), Eğitmen (İtalyanca), Eğitmen (Japonca), Eğitmen (Korece), Eğitmen (Rusça) pozisyonları için aranan şartları taşıyan aday olmayınca 1298 adayı sözlü sınava davet etti. Sözleşmeli Personel Alımı Sözlü Sınavına Girmeye Hak Kazanan Aday Listesi için bağlantıya tıklayın.

Sözlü Sınav Hakkında Detaylı Bilgi

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından yayınlanan listede adayların ne zaman sınava girecekleri belirtilmektedir. Sözlü sınava girecek adayların dikkat etmesi gerekenler neler? Sözlü sınavda neler sorulacak? Sözlü sınav sonuçları nasıl açıklanacak? İBB Sözleşmeli Personel Alımı Sözlü Sınavı ile ilgili tüm detaylar için bağlantıyı tıklayın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar