İBB genel bakım ve restorasyon personeli alacak

İBB genel bakım ve restorasyon personeli alımı yapacak. Adaylarda aranan nitelikler neler? İBB iş ilanları kariyeribb.com'da!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi genel bakım ve restorasyon personeli alımı yapacak. İBB Kariyer sayfasında yayınlanan genel bakım ve restorasyon personeli alımı iş ilanına başvuracak adaylarda aranan nitelik ve uzmanlıklar neler? Genel bakım ve restorasyon personelinin görevleri neler? İBB iş ilanına kimler başvuru yapabilir? İBB genel bakım ve restorasyon personeli alımı hakkında detaylar kariyeribb.com'da!

İş İlanı Detayları

İBB iş ilanları sayfasında yayınlanan genel bakım ve restorasyon personeli iş ilanına başvuracak adaylar, İstanbul Geneli Kültür Varlığı taşınmazlarının, tarihi türbe, hazire, çeşme, anıt, heykel ve tarihi dinsel yapıların basit bakım ve restorasyon uygulamalarında görevlendirilecek.

İş İlanına Kimler Başvurabilir?

İBB Kariyer'de yayınlanan iş ilanına başvuracak adayların, öncelikle basit bakım onarım ve restorasyon uygulamalarında deneyimli, temizlik işlerinde çalışmaya fiziksel engeli olmaması gerekiyor. 23 Aralık'ta yayınlanan ilana başvurular 2 Ocak 2020 tarihinde sona erecek. İBB genel bakım ve restorasyon personeli alımı ilanı ile ilgili detaylı bilgi için aşağıdaki Genel Nitelikler ve İş Tanımını inceleyiniz..

Genel Nitelikler

  • En az İlköğretim mezunu,
  • Temizlik işlerinde çalışmaya fiziksel yeterliliği uygun olan,
  • Basit bakım onarım ve restorasyon uygulamalarında deneyimli,
  • Esnek çalışma saatlerine uyum gösterebilecek,
  • Erkek adaylar için askerlik ile ilişiği olmayan,
  • İstanbul Avrupa Yakası ve Anadolu Yakasında ikamet eden,
  • "Genel Bakım ve Restorasyon Personeli" alımı yapılacaktır.

İş Tanımı

  • Kültürel Varlığı Taşınmazların; Tarihi Türbe, Hazire ve Çeşmeler ile Kent Kültürüne etki eden Tarihi, Kültürel, Dinsel Yapılar, Anıtlar ve Heykeller vb. alanların genel temizliği, basit bakım onarım ve restorasyon uygulamalarını yapmak.
İstanbul’u çok seven çalışma arkadaşları aramaktayız.
İBB'nin kariyer sayfasında oluşturduğunuz özgeçmişinizi eksiksiz şekilde doldurmanız ve belirli aralıklarla güncellemeniz, deneyim, tecrübe ve yetkinliklerinize uygun iş fırsatları konusunda size daha kolay ulaşılmasını sağlayacaktır.
Başvuru için geriye kalan süre

İBB Kariyer İş İlanlarına Nasıl Başvurulur?

    1. Bu ilana başvurmak için yukarıdaki BU İLANA BAŞVUR butonuna tıklayın.
    2. Açılan yeni sekmede ilanın üst tarafında yer alan BAŞVUR butonuna tıklayın.
    3. kariyer.ibb.istanbul sayfasına giriş yapın. Eğer üye değilseniz hemen KAYDOL yazan butona tıklayın. Üyelik işlemini tamamlayın. (Kariyer İBB kayıt olmak için linke tıklayın.)
    4. Tebrikler artık İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve iştiraklerine resmi bir iş başvurusu yaptınız. (Eğer özgeçmişinizi daha önce hazırlamadıysanız ilana başvuramazsınız. Kariyer İBB özgeçmiş oluşturmak için linke tıklayın.)
    5. Tebrikler artık İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve iştiraklerine resmi bir iş başvurusu yaptınız.
İlanı paylaşmak için aşağıdaki sosyal medya paylaşım butonlarına tıklayın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar