İETT'nin kadın şoför alımı ilanına kaç kişi başvurdu?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı İETT'nin tarihinde ilk kez kadın otobüs şoförü alımı için açtığı iş ilanına kaç kişi başvurdu? Detaylar kariyeribb.com'da!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı kuruluşlardan İETT, tarihinde ilk kez kadın otobüs şoförü alımı yapmak için 3 Ekim 2019 tarihinde KariyerİBB'de personel alımı ilanı yayınladı. Peki Kariyer İBB'de yayınlanan ilana kadın adayların ilgisi nasıl, şu ana kadar kaç kişi İETT'nin ilk kadın otobüs şoförü olmak için başvuru yaptı. İETT iş başvurusu ile ilgili detaylar yazımızda...

İlk olarak İETT'nin kadın otobüs şoförü alımı için yayınladığı iş ilanını bağlantıya tıklayarak inceleyebilirsiniz. 3 Ekim 2019 tarihinde yayınlanan ilana başvurular bugün sona eriyor.

Kadın Şoför İş İlanına 600 Kişi Başvurdu Ama..

Konuyla ilgili Duvar'dan Özlem Akarsu Çelik'e açıklamalarda bulunan İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin sözcüsü ve Medya AŞ ve Otobüs AŞ'nin Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ongun, İETT'nin kadın şoför alımı için açtığı ilana kariyer.ibb üzerinden 600 kişinin başvurduğunu söyledi. İBB Kariyer'de özgeçmiş oluşturup başvuru yapanların 540'ının erkek aday olduğunu açıklayan Ongun, erkeklerin belki kadın şoförler başvuru yapmaz da yararlanırız diye müracaat yaptıklarını ifade etti.

Murat Ongun, İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve iştirak şirketlerinde çalışan kadın sayısının çok az olduğunu ve bu sayıyı artıracaklarını vurguladı.

Yorum Gönder

1 Yorumlar

  1. Yurdum insanı bir umut başvurmuş napsın iş mi var

    YanıtlaSil